Skocz do zawartości
IGNORED

Harman\Kardon AVR 2550 a SACD,DVD AUDIO

mineanno

Rekomendowane odpowiedzi

do mineanno

Jesli twój odtwarzacz ma możliwości downmixu z 5.1 do 2.0 to bedziesz mógł łącząc analogowo 2x rca posłuchac wszystkich płyt, jesli nie ma takiej możliwości (w co wątpię) to posłuchas ztych płyt, które mają ścieżki dwukanałowe (2.0)

Nie pójdzie. Widziałem na ten temat dyskusję na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale teraz nie mogę jej znaleźć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

do pol32

Ogólnie rzecz biorąc nie pójdzie, oba systemy są zabezpieczone, jedynym sposobem cyfrowego transferu są łącza własne różnych firm, np Denon Link daje możliwośc cyfrowego przesyłu obu formatów między kompatybilnymi urządzeniami tej firmy (dvd-amp).

Wyjątek stanowią nagrania dwukanałowe, też mi coś świta że jeśli to będzie DVD-audio PCM 2.0 i parametry sygnału mieszczą się w zakresie akceptowalnym dla amplitunera to ponieważ jest to PCM to amp to rozpozna i odtworzy.

Czyli jak masz np sygnał PCM 2.0 96kHz / 24 bit a twój amp z 96/24 sobie radzi to może i pójdzie ale jeśli to będzie wielokanałowy MLP to już d..... na 100% nie masz szans

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.