Skocz do zawartości
IGNORED

YAMAHA 440 KONTRA SONY STR-DE595 ?

amator

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bede kupowal 440 za jakis czas ale Ty kup to co Ci lepiej gra ;) CO Ci sie bardziej pasuje, dla mnie Sony gra podobnie (mam niewprawne ucho) za to jest ladniejszy i to duzo szczegolnie seria QS :) Pozdrowka

tak na poważnie to uciekaj jak najdalej od wynalazków sony (przepraszam że tak ostro ale mam podstawy żeby tak sądzić), o niebo lepsza będzie yamaha ale jak masz możliwość to zainwestuj i kup wyższy model np. 540 albo starszy 630. 440 ma troche mało mocy co może się okazać złym wyborem do większego pokoju ( niewiem jaki masz).

Gość Savant

(Konto usunięte)

Hmm, co do tej mocy to racja, tyle, że ja raczej poleciłbym ci model 630. 540 od 440 różni się tylko tym że ma 10 W mocy na kałał więcej.

A kup sobie to co Ci brzmi najładniej, posłuchaj obu ampów i tyle.

Pozdrawiam.

Mam Yamahę 440 od 6 miesięcy w domu. Porzyczyłem kiedyś z Audio Klanu i ciągle nie mam czasu oddać :-) IMO jest to super urządzenie. Poprzednio miałem 640, a przedtem jeszcze 630 i powiem szczerze że wolałbym 440 od 630, a 640 jest tylko trochę lepsza. Czy lepsza aż o 1000zł to sprawa dyskusyjna. Tak czy inaczej 440 to doskonały klocek. Polecam.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.