Skocz do zawartości
IGNORED

poczucie humoru allegrowiczów

pantralalinski

Rekomendowane odpowiedzi

Preglądając dziś strony na Allegro szukałem małych kolumienek, które mógłbym upchnąć w miejscu pracy, tak by umiliły nudne zajęcia. Znalazłem takie cudo:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Obawiam się jednak, że nie mógłbym pracować patrząc na tą kolumnę. Moja praca wymaga odrobinę powagi ;)

Może ktoś znajdzie coś równie śmiesznego...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/31358-poczucie-humoru-allegrowicz%C3%B3w/

Tu bardzo czesto Koledzy znajduja baaaardzo humorystyczne teksty, zeby nie powiedziec chore czasem...... :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dla mnie to przebija wszystko:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

=>pantralalinski

"Stan wizualny jak i techniczny bardzo dobry, kolumna jest bardzo dokładnie i precyzyjnie zrobinoa a głosniki obre, wytrzymałe... "

Hehe czy on nie widzi że w tych dwóch z trzech głośników które są "dobre i wytrzymałe" brakuje resorów które sie wykruszyły (rodzaj pianki) Dobre:)

Ukryta Zawartość

WITAM,JEST TO GLOSNIK FIRMY PIONEER O SR,30 CM , ZDEMONTOWALEM GO Z BAGAZNIKA POWYPADKOWEGO SAMOCHODU W NIEMCZECH NA SZROCIE,JEST TROSZKE POGIETY (OCZYWISCIE DO WYPROSTOWANIA ) , I RAMKA PLASTIKOWA OZDOBNA W DWOCH MIEJSCACH DO SKLEJENIA ,TECHNICZNIE WSZYSTKO OK ,NIE WIEM JAKA MOC BO NAKLEJKI NIE BYLO ALE JEST NAPRAWDE WIELKI I CIEZKI, POLECAM

Ukryta Zawartość

Witam, na dzisiejszej aukcji mam do sprzedania kulumne Unitry/Tonsila w 100% sprawna. Znalazłem ją na strychu była zakużona i na 3 głosniki są tylko dwa, średnio-niskotonowe. GRają super bo podłączyłem jes, wyczyściłem z kużu i dokupiłem i podłączyłem kable bo nie było. Prezentuje się bardzo fajnie i gra też zaskakująco dobrze. Dane techniczne: 2x Tonsil 12W 8 OHM. Stan wizualny jak i techniczny bardzo dobry, kolumna jest bardzo dokładnie i precyzyjnie zrobinoa a głosniki obre, wytrzymałe... Zatrzyma bym ją sobie, ale potrzebna mi gotówka i sprzedaje. Koszt przesyłki jest drogi, ponieważ jest ciężka. Pieniądze wysyłać tylko pocztą. Kontakt: gg:6022047, i kom. 692 388 956. Więcej fotek moge wysłać na maila. Gorąco zachęcam do kupna. Pozdrawiam Filip.

popłakałem się ze śmiechu

A popatrzcie tylko na to:

Ukryta Zawartość

jezeli ktos nie potrafi spisac nazwy zespolu z plyty, ktora ma przed soba, to moze jedynie oznaczac, ze jest... i tu prosilbym o wlasne odpowiedzi w tej sprawie

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ta oferta przebija wsztstko ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Poczytajcie negatywy jakie ten gosciu wystawil i jak odpowiadal na te ktore dostal, polaczenie Leppera z Janosikiem:)

Sam kiedys cd denona od niego zakupilem, nie dzialal kiedy go podlaczylem, zeby odzyskac kase musialem go allegrem pomeczyc. Komentarza wkoncu nie wystawilem, bo tak mnie ubawila korespondencja z tym typkiem, ze mu podarowalem:)

Ukryta Zawartość

"OSZUST i ZŁODZIEJ - 2 w 1!!! Nie boję się użyć tych słów. Sprzedał zdezelowany CD jako "IDEALNY". Zainteresowanym prześlę korespondencję + zdjęcia tego "CUDEŃKA". Nie chciał polubownego rozstrzygnięcia! Radzę omijać szerokim łukiem!

[Odpowiedź z:czw 21 lip 2005 07:03:36 CEST] UWAŻAĆ TO NALEŻY NA CIEBIE , BO TY ŻADNEGO POZIOMU NIE MASZ , A CO DO ZNAJOMOŚĆI SPRZĘTU , TO WOGULE NIE POSIADASZ , TO TY JESTEŚ OSZUST I KŁAMCA BO WYMYŚLASZ CUDA , A SPRZĘT BYŁ W BARDZO DOBRYM STANIE , TO BYŁ SPRZĘT NOWY Z EKSPOZYCJI

al "

Ja nie wiem, ludzie bez poziomu )))), może ich opodotkować??

Fakt - aukcja z kolumną Eltron jest zaje...

Niewielkie zadrapanie... A to, że cała okleina jest po prostu zniszczona, to już pominął.

Kolumna gra świetnie... Tylko głośników w niej nie ma.

Są też CHYBA śruby do przykręcenia głośników. To Sprzedający nawet nie jest pewien, czy te śruby są, czy nie ma.

ŻENADA !!!

Janusz z Torunia

a może taki "kwiatek":

Ukryta Zawartość

>>DUŻA MOC 250WAT!!! WITAM!!! Dziś do sprzedania mam wzmacniacz marki "Magnat Amplituner stereo TOSCA 303" znanej i cenionej firmy! Wzmacniacz posiada radio czyli jest to amplituner jego moc to 250wat z dwoma dłośnikami 250 wat radził sobie bezproblemu, niestety pewnego dnia przestał działać. normalnie się włącza ale niestety cisza w głośnikach. niewiem czym to jest spowodowane więc sprzedaje jako "uszkodzony" i niechce negatywa!!! dla kogoś kto się na tym zna to pewnie nic i szyko to naprawi więc u mnie macie taką możliwość kupić ten sprzęt tanio wymienić zepsutą część i bezproblemu pociągnie jeszcze pare lat, gdyż jest to klasyk a nie wprzypadku dzisiejszych chińskich podróbek.

Ukryta Zawartość

Widzę yolaos, że wyczaiłeś mój komentarz na Allegro. Żeczywiście amigo jest lepszy od Leppera. Ale i ludzie którzy od niego kupują są durni (a ja to niestety zapoczątkowałem ;-(. Wielu użytkownikom przesyłałem całą korespondencję z tym hammerem (łącznie z bezradnymi odpowiedziami wiadomego serwisu aukcyjnego) a ludzie i tak od niego kupują. Za mój komentarz sądem mnie straszył. Brak słów - teraz dmucham na zimne!

Ukryta Zawartość

Opis jest the best!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Podłogowych, bo na podłodze stoją :)

Ukryta Zawartość

Pomysłowość ludzka nie zna granic.....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 miesiące później...

Transport Technics SL-PA10... nie osiągnął ceny minimalnej, więc wrócił z opcja "Kup teraz".

Co ciekawe, na pierwszej aukcji sprzedający informował "Czyta bez najmniejszego problemu płyty oryginalne z

nagrywanyi ma czasami problemy wczytuje lecz nie widzi scieżek ...."

Ukryta Zawartość

Sprytny Allegrowicz przeczyscił laser:

Ukryta Zawartość

o niedawnych problemach z odczytem juz nie wspomina - "Czyta bez najmniejszego problemu płyty oryginalne i nagrywane"

:(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość _harry

(Konto usunięte)

sale uu , grulak...

uwazam ze moze to byc poczatek "nowej swieckiej tradycji" - "zdjecia laczone"

O ilez przyjemniej bedzie teraz przegladac dziesiatki ofert na allegro ;-) - szybko sie nie znudzi ;-)

jednym slowem - godne nasladowania !

Ukryta Zawartość

Ładna sumka jak za wzmacniacz niemal identyczny jak SU-V900, który nawet 1000zł teraz nie osiągnie.

Ostatnio na licytacji osiągnął kwotę 1925zł ale było za mało. Ciekawe kto to kupi?

Ukryta Zawartość

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

to i ja dołoże może niezwiązane z hifi ale uśmiałem się jak klient wystawił mi negatywa , żona sprzedała na allegro śpioszki gościowi orek30 za 1zł wysłała mu , gość odebrał i napisał "Te Śpioszki były faine i dobrze dotarły" i wystawił negatywa (mój pierwszy negatyw , troche się wkurzyłem ale mi przeszło . Dodatkowo odrazu jeszcze kogoś obdarował negatywnym komentarzem : "Ten komplet był bardzo fainy i mi się podobał i mi go pan dobrze pszysłał no i tyle " niewiem co o gościu sądzić , odemnie dostał też negatywa to ma 100% negatywów bo to jego pierwszy komentarz.

Who's the boss?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Xavian XN 250 EVO | Sony TA-N7 | Chord Mojo | Luxman T-03L | AQ Midnight 2 | Sun Audio Reference | Tomanek TAP8

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.