Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki douszne, Philips, ZEN AURVANA?

lexus

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem prosić o poradę, noszę się z zamiasrem kupna słuchawek dousznych. Wiem, że są podobne tematy, jednak stare i nie ma w nich wystarczającej ilości informacji mi potrzebnych. Sam słuchałem takich słuchawek jak KOSS Spark Plug i Sony Ericsson HPM 70. No cóż, Kossy mają okropną średnicę, ale za to świetny bass, poza tym są potwornie niewygodne. HPM 70 lepsza średnica, ale bass nie taki jakby się chciało. Chciałem zapytać jakie słuchawki tego typu są godne polecenia? Zależy mi żeby oprócz bassu prezentowały przyzwoity środek i górę. Zastanawiają mnie te ZENY, jakies opinie? Są tez Philipsy za około HE9600, zauważyłem że i Seenheiser robi takie słuchawki. Bardzo proszę o opinie i porady, bo kompletnie nei wiem co wybrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.