Skocz do zawartości
IGNORED

Znowu prośba o pomoc - projektor, jaki?

Lesio68

Rekomendowane odpowiedzi

Ponownie się zwracam do Wielce Szanownego grona posiadaczy projektorów LCD lub DLP o pomoc w sprawie kupna projektora. Poprzednio pisałem, że miałem kupić Panasonica PA AT-700, lecz niestety wypadły mi pewne

problemy finansowe i kasę musiałem przeznaczyć na coś innego, życie :( Teraz już nie ma w sprzedaży tego

modelu Panasonica, a na AX100 mnie nie stać :( Doradzcie mi proszę :) Chcę kupić projektor LCD lub DLP

do kwoty 3.500 - 4.000 zł. Założenia: oglądanie filmów, koncertów na DVD też HD TV z reguły wieczorem -

rozdzielczość projektora 1024 x 768 (podstawowa) - oglądanie filmów na ekranie o szerokości 2,60 - 2,80 m.

bez rażącej pikselozy i w miarę przyzwoicie skorygowanego efektu tęczy (DLP). Może jakaś OPTOMA ??? ACER ??? Proszę o radę użytkowników - każda uwaga będzie mile widziana :) Acha, proszę też o oferty sprzedaży - może uda mi się coś kupić okazyjnie :) Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.

LESIO 68

Najlepszy projektor do 4tys. Panas Ptea700 ewent Sanyo z3

Do 4,06 tys. MITSUBISHI HC910

Jesli mozesz wydac 4tysiaki to nie kupuj czegos ponizej rozdzielczosci 1024

Kupuj i nie zastanawiaj sie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jest to cena z vatem. I dają f.vat. Tak tanio ,ze musialem sie zapytac.

W cinematic jak sie dobrze potargujesz ,a sprzedawca bedzie mial dobry humor to moze sprzedadzą za 4500zl tego Mitsubischi HC910

Benq 5120 mialem to prawie to co Beqw100. Teraz to powiedziałbym ,ze to "tragedia" ,ze na czyms takim ogladałem. Ale wtedy bylem zachwycony.

Ukryta Zawartość

Widziałem wcześniej tę ofertę cenową Mitsubishi HC910 za 4060 zł - i jestem zdecydowany na 99% - jeden mankament koszt lampy nowej prawie 2000 zł :( Ale ogólnie projektor jest cool :) Dzięki

Pozdrawiam

LESIO 68

Ukryta Zawartość

Sprawdź tutaj. Cenka jeszcze niższa, ale nie wiem na jakich zasadach. Trafiłem ten liink na tym forum ale nie skorzystałem (mam epsona).

BTW. W Epsonie TW-700 nie dostrzega się jednej (wielkiej wg. mnie zalety). Ma on 3-letnią gwarancję na lampę. NIkt inny z tego co wiem, nie daje podobnej. Jesli chodzi o lampę podobnego typu w TW-600, to muszę przyznać, że już 3 razy z różnych powodów (zawinionych i niezawinionych przeze mnie) została ona wyłączona bez chłodzenia i nadal śmiga (1000 h). Dlatego mogę polecić ten projektor z funkcjonalnego punktu widzenia.

Ukryta Zawartość

Wielkie dzięki za informację :) Już dokonałem zakupu projektora - MITSUBISHI HC910 :) Wyrwałem ostatni model

w cenie 4.160 zł (z dostawą). Miałem fuksa - klient zrezygnował z tego modelu, wybierając model HC 1100 :)

Przy okazji chciałbym pochwalić oraz polecić przyszłym użytkownikom projektorów oraz sprzętu do kina domowego firmę SIGMA ELECTRONICS z Częstochowy. Pan który mnie obsługiwał troił się i dwoił by doradzić mi w wyborze sprzętu, kiedy się dowiedziałem że nie ma już szansy na HC910 - pełny profesjonalizm i fachowa obsługa o każdej porze dnia i nocy - walczył dzielnie i udało mu się wyrwać upatrzony dla mnie projektor, czyli HC910 - wielkie dzięki. Ze szczergo serca polecam tę firmę :)

Jeszcze raz chciałbym podziękować kolegom za pomoc i informację - przydały się :) Po instalcji i kalibracji sprzętu opiszę swoje wrażenia. Serdecznie pozdrawiam

LESIO68

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.