Skocz do zawartości
IGNORED

Zapraszam dla towarzystwa na...

Hiszpan

Rekomendowane odpowiedzi

Ideą tego wątku jest, żebyśmy czasem za jego pośrednictwem mogli zaprosić kogoś na jakiś koncert albo na inne wydarzenie kulturalne związane ze światem muzyki. Przecież czasem mamy "wolny bilet", bo ktoś znajomy zrezygnował, albo mamy nadmiarowe zaporoszenie. (Ja czasem kupuję dwa bilety na jakiś koncert nie mając pojęcia, z kim pójdę.) Możemy kogoś zaprosić albo możemy zaproponować odstapienie biletu po cenie zakupu i miło wspólnie spędzić wieczór.

Uwaga: Nie proponujemy odsprzeaży po cenie wyższej od ceny nabycia!

https://www.audiostereo.pl/topic/32003-zapraszam-dla-towarzystwa-na/

A więc zapraszam jedną osobę (mam podwójne zaproszenie, bezpłatne), na dziś na godz. 20.00 do Multikina w Warszawie (Ursynów, ul. KEN) na:

Weather Report: "Live in Offenbach"

Podobno jedyny zarejestrowany w całości koncert WR, w dodatku po raz pierwszy wyświetlany na dużym ekranie w Polsce. Nie wiem, z którego roku, ale w składzie m.in. J.Zawinul i W.Shorter. Jest to zamknięty pokaz oraganizowany przez Radio Jazz i Sony BMG.

Chętnych proszę o kontakt poprzez PW i tak też udzielę odpowiedzi (odpowiem najdalej w przeciągu godziny). Szczęśliwiec będzie się musiał stawić się przed kinem o 19.50.

Tym razem nikt nie skorzystał :-(

Trochę mało czasu dałem, ale też i późno się dowiedziałem, że kolega, którego wcześniej zaprosiłem nie pójdzie.

(A w ogóle to bardzo ciekawy koncert, mimo że nie słucham jazzu elektronicznego.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.