Skocz do zawartości
IGNORED

sklepy audio hi-fi Wrocław

rosim

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam i szukam w wyszukiwarkach, ale az mi sie nie chce wierzyć - we Wrocławiu bardzo mało sklepów audio, znalazłem ledwo cos na ul. Widok, jakaś sieć zuber, tonsil na H. Pobożnego, hurtownia video3000 w PDcie. Proszę o pomoc i ew. adresy sklepów audio we Wrocławiu, aha, w zakładce sklepy na audiostereo bardzo nieaktualne dane, np. o sklepie Andys w Zielonej Górze, który juz dawno ni istnieje, pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/32010-sklepy-audio-hi-fi-wroc%C5%82aw/

Jeśli mnie pamięć nie myli, to jeszcze onegdaj były Combit na Powstańców Śląskich i Visatex na Pl. 1 Maja. Dawno temu był jeszcze jakiś sklep na Zaporoskiej, i stanowisko w, bodaj, pdt-cie...

Nazwy nie pamiętam, ale na "połączeniu" Ruskiej ze św. Mikołaja. Adres to mają chyba jak plac JPII. U góry jakieś telewizory itp, a na dole trochę sprzętu. Nie dużo ale jakieś Linny czy lampy można zobaczyć.

Dawny Combit to obecnie "Moje Audio" (ta sama lokalizacja - "podcienia"galeriowca przy ul. Powstańców Śl.) - dystrybytor Manley'a na Polskę (oferta na www.mojeaudio.pl), poza Manley'em sporo secend hand'u oraz miła, przyjazna i zanająca się na rzeczy obsługa....wiem bo bywam....:-) pozdrawiam - A.B.

Ja osobiście polecam Strefę Dźwięku na Kluczborskiej we Wrocławiu - miła, profesjonalna znająca się na rzeczy obsługa. No i sprzęt ciekawy, możliwość odsłuchu na miejscu nawet z własnymi "klockami" można przyjechać. Doradzą, zaprojektują i podpowiedzą - można naprawdę dowiedzieć się ciekawych i przydatnych rzeczy a "zarazić" też się można tym co mają na miejscu. Ja jestem zadowolony i polecam, oczywiście nie na siłę. Żadnych profitów też z tego nie czerpię :-) , żeby nie było niedomówień.

byłem dzisiaj we Wrocławiu, z braku czasu w zasadzie tylko w top hi-fi na Widoku, niestety, ludzie nie wiedzieli nawet jaki mają wystawiony sprzęt, rzuciłem hasło Yamaha 797 a oni wielkie oczy, sam znalazłem na półce, być może pracuja tam od niedawna, ale....poza tym w zasadzie yamaha i maranz a ceny z kosmosu chyba pianocraft 810 za 2600! Zajechałemz ciekawości na ul. H. Pobożnego do sklepu firmowego tonsila i powiem, że pani była bardziej zorientowana niz w top hi-fi, porozmawialiś,my nie tylko o kolumnach, bez problemu zaproponowała dowóz do ...Zielonej Góry oraz gdybym był z Wrocławia to pozycza bez problemu kolumny do odsłuchu do domu, myślę o tym maestro II 180, jak będ jeszcze we Wrocławiu odwiedzę te pozostałe sklepy, dzięki za informację, aha w MM w galerii Dominikańskiej są wystawione jako sprzęt stereo ...clatroniki 562, jak juz MM to polecam ten na Bielanach w Auchan, przynajmniej były tannoye i jbl-e i gość miąl troche pojęcie o sprzęcie - to tyle, pozdrawiam

Witam i polecam Visatex na ul Jana Pawła II,profesjonalna obsługa i sprzęt kilku konkrektych marek,człowiek,który obsługuje sprzęt hi-fi jest profesjonalistą i potrafi ''budować '' świetne zestawy.

Zgadzam sie .Pan Piotr z Visatexu bo o nim tu mowa jest znakomity .I potrafi bezstronnie doradzić .Sam niejednokrotnie przekonałem sie po pewnym czasie ze prawie zawsze miał racje .W moim rankingu zdecydowanie miejsce 1 w Polsce potem dopiero Pan KOnrad z Techcomu w Warszawie.

Obydwwu zresztą serdecznie pozdrawiam .

Sądzę że powinnismy na forum założyć taki ranking jakości i wiarygodnosci .

Jest jeszcze sklep "Tadeusz" przy pl.Leginów.

Tydzień temu widziałem tam strasznie grube kable głośnikowe z widłami zamiast widełek.Ogólnie,potężne masywne kable.O cenę nie pytałem.

• 1 rok później...

Strefa dzwieku ma nowa stronke, chyba ostatnio musieli zmienic, rzeczowo, przejrzyscie, bardzo mi sie podoba.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zuber nie istnieje. SKlep na Zaporoskiej nie istnieje. Top HiFi sprzedaje byle co. Visatex ma coś, Pan Piotr ma bardzo wyraziste zdania zwykle.... tak naprawdę to nie ma gdzie. Rynek jest ciężki, większość zadowala DVD i najtańsza wieża.

• 6 miesięcy później...

Zdecydowanie Visatex p.Piotr człowiek rzeczowy świetnie znajacy sie na audio.Miła atmosfera i dobre ceny.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM MOJE AUDIO I KOSMICZNE CENY NA SPRZET UZYWANY.TOTALNA PORAZKA I DWÓCH PAJACÓW CO CZYCHAJĄ ZEBY WCISNAĆ STARE I GRZEBANE URZADZENIA.maja teraz na allegro Coplanda CSA 8 z uszkodzonym gniazdem wejsciowym i jak twierdzi sprzedawca z Moje Audio nick na allegro "Ewa-77" ze wymiana to parę złotych (skoro tak to czemu sam nie wymieni tego gniazda za te parę złotych!)Jak dla mnie najwieksza porazka jako sklep Audio !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.