Skocz do zawartości
IGNORED

Radiowa TRÓJKA

miroalien

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu przez przypadek włączyłem radio i nastawiłem program trzeci

i po prostu oniemiałem. Znacznej poprawie uległ repertuar tej stacji radiowej.

Nie wiem co miało na to wpływ? Kiedyś słuchałem ich czesto, ale swego czasu

zaczynali pogrywać popłuczyny komercyjne jak RMF FM - typu "Shakira Ździra",

czy "Shania Twain - big ass, empty brain". Na szczęście spamiętali się i dziś

to prawdziwa przyjemność włączyć radio w Polsce. Szkoda tylko, że to jedyna

stacja do słuchania, bo reszta to kaszana /np: słuchając jedynki czy dwójki mam

wrażenie powrotu do epoki PRL-u. Szkoda tylko utalentowanych speakerów

którzy siedzą w tej malignie/. Jedyny przytyk do Trójki - to mogliby przestać

tyle politykować - a jeszcze więcej grać. Nikt nie chce słuchać o tych złodziejach

i durniach z rządu. /Choćby ostatnie stwierdzenie premiera na temat młodej

emigracji zarobkowej do wielkiej Brytanii - "że wszyscy wyjeżdżający tam

to nieudacznicy..."/ Niech sam w lustro spojrzy. Mamałyga jedna bez kultury.

Wracając do tematu - polecam radiową Trójkę która przeszła niecodzienną

metamorfozę z korzyścią dla starych słuchaczy, którzy swego czasu nie mogli

ścierpieć emitowanego komercyjnego szajsu. Dziś jest znacznie lepiej.

Słowa pochwały dla twórców programu i rekomendacja dla tych którzy zarzucili

tak jak ja słuchanie tej stacji. Włączcie radio, a sami się przekonacie.

Pozdrawiam.

:)

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/

Znajomy dał mi sygnał, że podobno zmienił się szef w Trójce. No to jeśli tak to od razu da się wyczuć

fresh mind. Boże w takim razie co to był za buraczny łeb wcześniej? Niech tę bulwę swą zasadzi

w ziemi - może coś wyrośnie i chociaż barszcz będzie? Hehehe...

:)

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-718637

miroalien, 7 Mar 2007, 00:14

>Znajomy dał mi sygnał, że podobno zmienił się szef w Trójce. No to jeśli tak to od razu da się

>wyczuć

>fresh mind.

Ten freszmajnd to red. Skowroński.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Muzycznie pojawili się bardzo przeze mnie lubiani a ściągnięci z Bisu - J. Hawryluk z Chacińskim - audycja "HCh" z alternatywą; (trochę napiętnowana ojcem) Kaczkowska grająca cikawą muzę;

wreszcie wrócili Man z Wasowskim i audycja "Nie tylko dla Orłów" odtwarzana prajmajmie.

Postawili na osobowości! Daje się tego słuchać!

Good, good, good!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-718760

O jakosci prezentowanej muzy i poziomie III swiadczy tel. od UWAGA prezentera z konkurencyjnej stacji ktory w czasie prowadzenia audycji w swoim radio w ,,wolnych chwilach'' sluchal III.

Nie wiem jak w innych regionach kraju, ale w Wawie sa takie stacje, ze ich dzalalnosc muzyczna ogranicza sie do puszczania 10 nargran w roznej kolejnosci.

Sam slucham wszedzie gdzie sie da III i bez watpienia jest to najlepsza stacja, nie mowie o stacjach nadajacych wybrana muze typu muzyka powazna czy Jazz, w eterze.

Pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-718763

Z radością czytam wiadomości o powrocie trójki do dawnej świetności.Niestety nie mogę tego stwierdzić osobiście,ponieważ nie mam w domu radia(muzyki słucham z płyt).Moje kontakty z 3 ograniczają sie do słuchania w samochodzie,w drodze do pracy i z powrotem(wtedy dominuje publicystyka i polityka).

Muszę przyznać,że z 3 jestem związany od jej początku i audycje w niej wysłuchane w decydujący sposób wpłynęły na moje gusty muzyczne.Z rozrzewnieniem wspominam takie audycje o jazzie jak Trzy Kwadranse Jazzu 3 razy w tygodniu,audycje E.Steinhagena o Swingu,Jana Webera Reminiscencje Muzyczne,Jerzego Wasowskiego(nie Grzegorza) Gdyby Beethoven odzyskał słuch,Bielszy odcień blusa,Muzykalny detektyw( z T.Sznukiem),słuchowiska,programy satyryczne(Ilustrowany Magazyn Autorów,60 min. na godz.).

Było to inteligentne radio dla inteligentnych ludzi.Póżniej z chwilą zadziałania niewidzialnej ręki rynku nastąpił dramatyczny spadek poziomu 3,równanie do komercji w rodzaju RMF.

Jeżeli tak jest jak piszecie to trzeba będzie kupić radio!

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-718878

Szczerze mówiac to czy to trójka czy jedynka czy rmf czy zetka to dla mnie "odna sabaka". Nie lubię manna , materny jeszcze bardziej. Klimaty smooth jazz mdlą mnie... Nic dla mnie tam nie ma. No i jeśłi ktoś lubi radio w zastępstwie szafy grającej to ok, ale wole zdecydowanie słuchac tego co ktoś madry ma do powiedenia lub posłuchać tego czego nigdzie na płytach nie kupię lub koncertów live. Dlatego jeśli radio to już tylko dwójka bo kolejne wynalazki manna czy kydryńskiego mnie męczą a bielszy odcień bieli to już mam w biurku , łazience, samochodzie i gdzie tylko da sie. Tej muzyki w erze mp3 i samograjów jest wszędzie pełno wiec pozostaje tylko sentyment jesli ktoś sie wychowywał na radiowych klimatach. Co kto lubi - ja nie lubię radia w którym non stop gada się o muzyce i płytach. na rocku i bluesie się wychowałem więc sam sobie się dziwię

Szczerze mówiąc to nie bardzo rozumiem koncepcje radia grajacego. ZET i RMF to już jest takie G... że szkoda klawiatury. Wypaczenie wszelkich moich mniemań o sztuce radiowej. KOSZMAAARRRRRRRR!!!!!!!!

No a teraz to mi dwójkę chcą zlikwidować . błazenada

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-718911

>connex.

Oczywiście,że powtarzanie modelu radia z lat 70,gdy nie było dostępu do płyt obecnie(w dobie internetu,mp3,dostępności CD) nie ma sensu.Ten mój wpis był wyrazem nostalgii za minionymi czasami młodości.Również jestem przeciwny puszczaniu muzyki z płyt w radiu.Oczekuję raczej informacji o nowościach płytowych,recenzji,dyskusji z udziałem artystów i krytyków o trendach i zjawiskach w sztuce.Szeroko pojętej publicystyki kulturalnej(nie tylko muzycznej).A może poszukiwanie jakiejś nowej formuły słuchowiska radiowego czy też teatru radiowego?Tak więc od dobrego radia oczekuję więcej dobrej ,mądrej rozmowy,informacji kulturalnej niż muzyki,którą wybieram sobie sam w domu.

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-718927

wojciech iwaszczukiewicz, 7 Mar 2007, 18:43

>I jeszcze jedno.Jestem za utrzymaniem 2 w obecnej formule jako pasma w którym dominują transmisje z

>koncertów.

Ja też jestem za tym ale ponieważ Ty twierdzisz że w trójce nie powinny być puszczane płyty to sądzę że koncerty w dwójce powinny być przerywane reklamami innych koncertów. Przecież w dobie internetu mp3 płytę możesz z koncertem sobie ściągnąć lub kupić w sklepie.

Zastanów się co inni piszą to co napisał conex to podpucha i stwarzanie wrogów pomiędzy zwolennikami programu 2 i 3 .Według mnie oba muszą być na największym poziomie muzycznym i "pouczająca" propagandowa publicystyka polityczno społeczna nie powinna do tych programów z programu 1 docierać

pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-719001

Dlaczego podpucha? Ja naprawdę mało cenię trójkę. Ale to wrażenie subiektywne i nie mówię ze każdy ma podzielac moje zdanie. jest to radio rozrywkowe. Dwójka to kultura - czy wysoka? Nie odważę się tak twierdzić bo ponoć coś takiego nie istnieje.

Powiem szczerze - trójka to już tylko kultowość i na tym to radio chyba bazuje. W Stanach pełno jest takich rozgłośni i wystarczy załaczyć neta i wejść na jakieś radio z texasu czy kentucky i tam usłyszymy niemal kalke trójki - lekka muza rock, trochę gagów i telefony od słuchaczy. Z trójki wywaliłbym politykę a z jedynki zrobiłbym program publicystyczno- muzyczny (teraz to nie wiadomo co to jest). Niemniej jednak jak jadę samochodem to wrzucam trójkę bo nic ciekawszego co nie absorbuje tak jak szostakowicz na dwójce to na polskiej publicznej przestrzeni nie ma.

Niemniej jednak ja bym trochę uporządkował te kanały. Z trójki jak pisalem wyaaliłbym wszystko co polityczne za wyj. serwisów godzinnych. utworzyłbym jeden program "mówiony" i tam wszelkiej maści wykształciuchy , betony i mochery dawałyby upust swej politycznej chuci. Do trójki wrzuciłbym więcej audycji o kulturze współczesnej. jak pisał przedmówca - dowiedzieć się dzisiaj czegokolwiek o sztuce współczesnej to prawdziwa sztuka. Nie ma krytyki, publicystyki itd. Trójka do tego swietnie się nadaje.

Dwójkę zostawmy taką jaka jest. to klasyk w każdej postaci. Szczególnie niezle są audycje o teorii sztuki, malarstwie i generalnie publicystyka artystyczna. Koncerty live i z archiwum to sól tej stacji - nie ruszajmy tego.... No tyle ze prezes wiadomo co planuje.

alem się wczuł ... "co bym zrobił". A dlaczego miałbym wywoływać konflikty między dwójkowiczami a trójkowiczami? Po prostu napisałem co myślę - i tyle. W trójce nie wszystko mi się podoba - zwłaszcza prowadzący i przeciez nie będę pisał że mi się podobają jak sie nie podobają. Nie muszą.. tak samo jak nie trawię muzyki którą katuje tam Niedźwiedź ;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-719057

>Rafaell

Pisząc o transmisjach z koncertów w II mam na myśli np. koncerty z Filharmonii Narodowej lub Studia S1 bądż klubów jazzowych,których nie ma na płytach.Osobiście nie widzę konfliktu między II i III.

Dla II widziałbym profil tzw. sztuki wysokiej(będę się upierał,że takowa istnieje)-muzyka symfoniczna,dla III jazz,dobry rock,blues,kabaret,publicystyka kulturalna.

Ja również nie przepadam za muzyką prezentowaną przez panów Manna,Kydryńskiego i Niedżwieckiego.

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-719103

=>wojciech iwaszczukiewicz, 7 Mar 2007, 23:15

Mimo że lubię muzykę klasyczną mam przykrą informację statystyczną: muzyki poważnej nie słucha nawet 0,5% populacji więc z racji ekonomicznych program 2 kwalifikuje się jako pierwszy do odstrzału a zastąpi je z powodzeniem prywatne komercyjne RMF Clasic .Po prostu jest to muzyka elitarna i tyle. Ja naprawdę staram się słuchać wszystkiego nawet uległego władzy radzieckiej pod koniec życia Rachmaninowa ,to nie znaczy że mam się zamknąć na muzykę panów Mana ,Wasowskiego,Kaczkowskiego,Kydryńskiego i wielu innych prezenterów muzyki znacznie bardziej popularnej i łatwiejszej w odbiorze. Możemy sobie opowiadać widział bym to lub tamto.Ja na przykład widział bym w Krakowskiej Filcharmoni przy każdym koncercie zapełnienie większej niż 30-40 % powierzchni sali , wtedy faktycznie świadczyło by to że "sztuka wysoka istnieje". Niestety w muzyce też jest konkurencja i zaczynają obowiązywać prawa wolnego rynku. Muzykę poważną porównując do sportu nie można porównać popularnością nawet do rzadkich dyscyplin lekkoatletyki a gdzie jej tam do nogi !

Naprawdę nie dajmy się sprowokować siedżmy spokojnie na tylnej części ciała i nie kłóćmy się i nie dzielmy na zwolenników jednego lub drugiego programu bo zamkną wtedy (kiepskie nadawanie niska moc nadajników zły odbiór=powolna agonia) przynajmniej jeden program

pozdrawiam

Rafaell

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-719159

>Rafaell.

Zainteresował mnie wątek "uległego władzy radzieckiej" Rachmaninowa.Nic o tym nie słyszałem.Może jakies szczegóły?Z tego co wiem to Rachmaninow pół życia spędził i zmarł w USA.

Może Ci chodziło o Szostakowicza lub Prokofiewa?

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-720474

=>wojciech iwaszczukiewicz, 10 Mar 2007, 12:54

mea culpa cosik mi sie pochrzaniło chodzi oczywiście o Pana Szostakowicza który niestety się ugiął i musiał zacząć tworzyć programowo pod dyktando władzy.przeciwieństwem był Sergiusz Prokofiew który wiele wycierpiał (żonę Hiszpankę wsadzono mu na 10l at do łagrów)wracając do Rosji Radzieckiej na szczęście jego muzyka nie uległa wpływom propagandy.Przed wczoraj słuchałem w Filcharmonii Krakowskiej Andante z Concertino na wiolonczelę z orkiestrą op 132 zagraną przez Capelle Cracoviensis drygowaną przez Stanisława Krawczyńskiego wiolonczelę prowadił Ivan Monighetti (ostatni uczeń Mścisława Rostropowicza) to była rewelacja !!!!! już gdzie indziej pisałem za jedyne 5Euro czyli 20 zł .Na sali było mało Polaków ,większość to cudzoziemcy sala nie była pełna :( Wiesz teraz dla czego muzyce powaznej a także 2PR grozi powolna agonia. W Krakowie po zmianach w nadawanych częstotliwościach 2PR będzie na granicy zasięgu czyli prawie milion mieszkańców będzie opuszczona przez muzykę poważną to zakrawa na horror

Kraków w ogóle cierpi na brak sal do słuchania muzyki zobacz na mój inny wątek .Dużo ostatnio się dowiadywałem co do nowych inwestycji w Krakowie ,oraz co i jak zrobić żeby n.p. opłacało się do Krakowa sprowadzić najlepsze orkiestry symfoniczne świata.teraz zastanawiam sie skad na ten cel (budowy naprawde dużej zarabiajacej na siebie sali ) ukraść jeden milion na początek ,pózniej podobno już z górki ;)

Jeśli masz jakiś pomysł to napisz w tamtym wątku 31202 Sanktuarium Muzyki w Krakowie-pomożecie

pozdrawiam

Rafaell

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-720503

Z całym szacunkiem, jakie autorytety, muzyczne? Mann, Wasowski a może Sz. P. Chojnacki.

A jakąż to muzykę preferują ci panowie. Czy ktoś z Was nagle poleciał do sklepu po płytę z tą muzyką. Przecież to są zupełne bzdety. Co innego Kaczkowski, Kydryński czy nawet Niedźwiedzki, który oczywiście w ramach listy przebojów prezentował, to co musiał, ale kilka jego audycji prowadzonych w zastępstwie innych autorów programów pokazało, że facet ma jaja i wie co lubi. Nie oszukujmy się. Takiej Trójki jak dawniej nie będzie, bo czasy inne.

Moim zdaniem stacja radiowa, która miała taką „widownię” powinna starzeć się (dojrzewać) razem z nami. Tymczasem przeszedł nieomylny naczelny wizjoner p. Laskowski (po kilkuletnim stażu w Rosji) i odmłodził tak program jak i prowadzących. Tylko, że takich stacji było już z 10 w eterze i słuchaczy zamiast przybywać, ubywało. A teraz nie wystarczy powiedzieć WRACAJCIE!!! Znowu jesteśmy wspaniali.

Moim zdaniem Ci co chwalą Trójkę teraz, nie znają lub nie pamiętają tamtej. To se nie wrati

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-720609

Co do "Dwójki" (choć dyskusja miała być o "Trójce" ale chyba nie jest), to ciekawa opinia jest na "Forum Dwójki". Ktoś napisał, że ostatnio PR2 również się repertuarowo stacza pod naciskiem ekipy rządzącej. Coraz więcej muzyki sakralnej, chóralnej, msze św., a coraz mniej muzyki eksperymentalnej, odkrywczej.

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-720691

YunnanTEA, 10 Mar 2007, 19:55

45 letniej trójki słucham od 33 lat i nie podzielam Twojego zdania to my powinniśmy zacząć słuchać nowych utworów i poznawać nowe kierunki w muzyce To że Ty chciałbyś żeby było np jak w jednej z Krakowskich rozgłośni i puszczano na okrągło muzykę tylko z lat 80 świadczy o tym że przestałeś się uczyć i skostniałeś. Od samego początku Trójka uczyła że należy rozszerzać swoje horyzonty i cały czas się uczyć słuchać i poznawać nowe trendy i style. Ty usiadłeś na laurach i nie odrobiłeś lekcji, jest to wygodne i jak inżynier Mamoń z "Rejsu" możesz powiedzieć "Ja jestem umysł ścisły i lubię piosenki które znam" Ile w miesiącu teraz zarwałeś ze spaniem nocy słuchając nocnych audycji w których puszczana jest szersza paleta muzyki. A może został Ci chociaż magnetofon i audycje z nocy słuchasz w dzień ? Twój Nick to też tylko slogan logo ? że z herbatą jest jak z kobietami popularna, zielona i yunan dla znawców

Nie obraż się nie o to mi chodzi ale zobacz ile osób kończąc szkołe przestało się uczyć.Ja swojemu psu muszę codziennie przypominać co powinien przy mnie na spacerze robić, bo zapomina. Nas ludzi to też dotyczy ale nad sobą musimy pracować sami to jest bardzo trudne i zakrawa na masochizm.

pozdrawiam

Rafaell

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-720708

Trójka to jedyna stacja z klasą.Dlaczego? Bo prZezentuje muzykę jaką chce.Dlaczego?Bo działa niezależnie od wytwórni płytowych i całego show-biznesu ?Skąd ma kasę? Z budżetu państwa i z reklam.Tak więc nikomu nie musi się kłaniać w pas(np. Szanai Tłajn,beznadziejnej sieczce pop ze stacji komercyjnych,itp.)

Która komercyjna stacja puściłaby o godz.19.15 Birthday Party albo Sonic Youth?Nie ma mowy.Wiem coś na ten temat ,bo pracowałem w Zetce czas jakiś temu(no może dawno temu,bo już ponad 10 lat).

B R A W O T R Ó J K A!

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-720800

Zacząłem słuchać trójki po dwuletniej przerwie od listopada ub. roku. Z przyjemnością posłuchałem nowych odcinków "Z pamiętnika młodej...", archiwalnych "Rodzina Poszepszyńskich" itp. Wynika z tego, że sentyment to jeden z elementów, który skłania mnie do słuchania III. Ciekawi mnie jak obecny program odbierają młodzi. Wydaje się, że III trochę robi się na zasadzie, że każdy coś dla siebie znajdzie. Trochę brakuje mi funkcji, przepraszam za skompromitowane słowo "oświatowych", które kreują słuchacza i podciągają go. Przydałoby się trochę audycji popularyzatorskich, muszą być krótkie, aby nie zmęczyć nieobznajomionych i nie wkurzyć tych co oblatani. Przyznaję, że trochę się to z sobą kłóci.

Mam nadzieję, że K. Skowroński wreszcie postawi na konkurencję i w III pojawią się nowi i młodsi prezenterzy, którzy odkryją dla nas nową a wartościową muzykę, zaproponują nowe formy współpracy ze słuchaczami i zdobędą naszą akceptację. Starych zmusi to do wysiłku i zerwania ze sztampą, a młodych do stworzenia osobowości konkurących z Mannem, Kaczkowskim, Niedźwieckim czy Ptaszynem-Wróblewskim.

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-720845

no to teraz ja hehe

co by tu napisać żeby było politycznie poprawnie :)

po wielu latach nie słuchania trójki zdarzyło mi w czasie dłuższych wyjazdów posłuchac rzeczonej i ......

no właśnie

nie będę narzekał

ale dla mnie sytuacja wyglada tak;

-strat spowodownych przez ciagłe zmiany programowe nie da się juz niestety odrobić i ja już zawsze będę podchodził do programu trzeciego z dystansem bo czy za jakiś czas znowu nie okarze się że przy zmianie przodowników na funkcjach kierowniczych u steru nie podziękują starszym panom redaktorą i znów nie zaczną -tworzyć-

ponoć człowiek istota rozumną jest więc drugi raz nie dam sie "wydmuchać"

a podnieta typu a bo puścili kawałek zappy w dzień już mnie po prostu nie bierze

co to -swięto, kiedyś nie takie rzeczy tam leciały

- jednak słuchajac części -redaktorstwa- trójkowego przepraszam za określenie ciagle mam wrażenie ścigania

poziomem bardziej komercyjnej konkurencji i nic na to nie poradzę

- i dla mnie najwazniejszy powód

wiem wiem rzecz gustu to jest ale

trójka dała mocno ciała juz tak od połowy lat 90 jesli chodzi o szkolenie młodych kadr -mikrofonowych- ale mi się powiedziało ;)

po prostu nie ma tam ludzi którzy kontynuowali by dzieło .......... tutaj każdy moze sobie wpisać ulubinego redaktora ,a widzę to w ten sposób ze poprostu kiedyś człowiek zawalał niejedna nockę aby posłuchać radia a dziś szkoda gadać , zresztą "wsraczy" wziąść posłuchać jakiejkolwiek audycji prowadzonej przez trójkowy oddział geriatryczny ;)))) nastepnie posłuchac jakiegoś trójkowego młodziaka i

widzimy ze to jest niestety inny wymiar

no ale nie bede juz narzekał, dziadki w trójce grają i mordka mi się smieje a młodym słuchacza mogę powiedzieć tylko to że jesli podoba się wam program trzeci w tej chwili do macie powód do żałowania bo lata wstecz to dopiero była -jazda- ;)

oooo mann ,wasowski ,chojnacki w radyjku -fajniusio ;)

pozdr. -przedpiszców-

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-720886

Rafael 10 marca 21:47

Pisząc, że stacja powinna „starzeć się (dojrzewać) ze swoimi słuchaczami miałem na myśli właśnie zmianę propozycji stacji dla bardziej dojrzałych, wyrobionych słuchaczy. Powrót na antenę pana Manna z kawałkami z lat 50 i 60 nie nic wspólnego z tym, o czym w sumie obaj piszemy i obaj sobie życzymy.

Zgadzam się z I&I, że Trójkę wyróżniają programy autorskie. Tak jak w stacjach tematycznych: jazz, klasyka. Ale Trójka próbuje startować od nowa, wmawiając nam, że to jest znowu ta WASZA stara Trójka. Stacja radiowa dla wszystkich. Jeszcze kilka lat i znowu może być kultowa. Ale w tych szybkich czasach szanse są nikłe, czytaj: żadne. Nie o to chodzi. Posłucham waszych głosów i dam jej kolejną szansę.

YunnanTEA

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-721182

Trójka jest jak każda kobieta też chce zawsze pięknie wyglądać i czarować i nie zawsze jej to tak dobrze wychodzi.ale prowadżmy z nią ten flirt bądżmy dżentelmeńscy

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-721215
  • 3 tygodnie później...

Co miało wpływ na tę zmianę repertuaru Trójki? Nowy dyrektor zaanonsował powrót do starego po okresie niemadrych prób upodobnienia Trójki do wiodących radiostacji RFM i Zet, które to proby nic nie dały per saldo jesli chodzi o wszechwładne rankingi słuchalności.

Wszelako siłą Trójki były inteligentne audycje słowne, nie tylko muzyczne - co do muzyki to w dobie dostepności płyt i własnych wielkich kolekcji płytowych nie bardzo potrzebuję żeby mi, jak dawniej, jakiś Kaczkowski puszczał swoje Pink Floydy...

https://www.audiostereo.pl/topic/32037-radiowa-tr%C3%B3jka/#findComment-736677
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.