Skocz do zawartości
IGNORED

Naglosnienie pod sufit + wzmocnienie

TReznor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczow,

Przyrzekam, ze dlugo szukalem na forum informacji, o ktore chce sie Was zapytac ale nieststy nie udalo mi sie nic odnalezc. Jesli wiec lamie regulamin na pewno nie robie tego swiadomie.

Ale do rzeczy. Chce naglosnic pokoj o powierzchi 16,48m2 (4m x 4,12m - wysokosc 2,63m) podwieszonymi pod sufit malymi kolumnami glosnikowymi. Chetnie ogranicze sie do 4 sztuk przymocowanych pod sufitem i odpuszcze sobie subwoofer. Potrzebne mi bedzie rowniez wzmocnienie do czegos takiego.

Czy ktos moglby mi pomoc w dokonaniu najlepszego wyboru przy ograniczeniu cenowym do 1000-1200zl?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

TReznor

https://www.audiostereo.pl/topic/32059-naglosnienie-pod-sufit-wzmocnienie/

Jezeli chcesz kolumny pod sufitem, to raczej beda to male kolumny i tutaj nie obedzie sie bez subwoofera. Pozatym nie jest to najszczesliwsza lokalizacja dla glownych kolum lewej i prawej. Czy nie moga ona stac na podlodze po bokach telewizora? I jeszcze zapomniales o glosniku centralnym.

OK, czyli w gre wchodzi po prostu 5.1. Na podlodze nie chce za bardzo nic miec (poza subwooferem skoro juz bedzie). Ale jesli ktos ma jakies inne rozwiazania chetnie sie zapoznam z propozycjami. Wierze, ze wiecie ode mnie na temat naglosnienia duuuuzo wiecej :-)

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.