Skocz do zawartości
IGNORED

jakie kable głośnikowe ?

Martin

Rekomendowane odpowiedzi

posiadam denona Cd i wzmacniacz 655R oraz kolumny Avance Omega 503 mk II i stoje przed dylematem jakie kable poukładały brzmienie mojego zestawu. Biore pod uwagę AST Sonic Link 200 i Dnm Reson. Ze względu iz nie mam mozliwosci obydwu kabli posluchac dlatego musze zadecydowac bez odsluchu. Moze ktos z Was juz porownywal obydwa kable na elektronice podobnej do mojej.

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

https://www.audiostereo.pl/topic/3209-jakie-kable-g%C5%82o%C5%9Bnikowe/

>martin

Wszystko jedno. Oba są cienkie i jak nie zagrają, to nie zachodzi obawa, że powiesisz się na nich z rozpaczy.

Nie mam pojęcia co usłyszysz i czy w ogóle. W moim poprzednim systemie klasy podobnej do Twojego testowałem kilka droższych kabli i nie było ŻADNEJ słyszalnej zmiany w stosunku do najtańszego Monstera XP. jak musisz wybierać z tych dwóch, to Reson cieszy się generalnie lepszą opinią niż Sonic Link.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.