Skocz do zawartości
IGNORED

Największy matoł na forum

Jaro_747

Rekomendowane odpowiedzi

>Jaro_747

Matołów to tu jest sporo, lista by była długa. Ale ten którego masz na myśli to jest szczególny przypadek, matołem bym go nie nazwał, bo matoł to taki głupek, a tu mamy raczej do czynienia z człowiekiem u którego występują okresowe nawroty jakiejś choroby, możliwe że spowodowanej wieloletnim nadużywaniem alkoholu. Potem znowu na jakiś czas mu to mija, zachowuje się tak jakby nigdy nic, ale widać że częstotliwość tych nawrotów jest coraz większa. Powinien poszukać pomocy lekarskiej i udać się do jakiegoś specjalisty, może nie jest jeszcze za późno. Takim ludziom można tylko współczuć i nie ma nawet sensu ich opierdalać, bo to nic nie da.

No i co tu począć z tym fantem? Zamiast farmaceutyków zalecałbym medycynę

alternatywną, a konkretnie hydroterapię.

Nie wiem, czy Koledzy wiedzą, że pionierem hydroterapii był niejaki Priessnitz

(od jego nazwiska wzięła się nazwa prysznica) :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Drugim pionierem był ksiądz Kneipp (od jego nazwiska wzięła się nazwa knajpy :-))

Ukryta Zawartość

Niektórzy Koledzy być może opacznie zrozumieli metodę leczniczą Kneippa i zamiast

polewać się wodą udali się do knajpy.

Bóg Im wybaczy, ale czy my musimy?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Koledzy, aby uniknąć polowania na czarownice to ja, czyli Nowy2, zgłaszam swoja kandydaturę na największego matoła forum. Nie odmawiajcie.

Mniemam, że dostanę spore poparcie co niektórych brylujących w wątku BOCZNICA/POLITYKA.

Na prawdziwych przyjaciół zawsze można liczyć.

A co można wygrać?

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Jejku ale się porobiło!

>Nowy 2

pomysł ze składaniem samokrytyki - świetny. Ale nie zagłosuję na Ciebie. Inni bardziej na to zasłużyli (heheh) więc nie wychodź przed szereg!! W końcu zadecyduje Egzekutywa w tajnym (a co ;-) głosowaniu.

Towarzysze, samokrytyka jak najbardziej wskazana! Wróg czuwa! Element reakcyjny sieje niezgodę klasową w naszych szeregach! W ostatnich latach, ten tego, wicie - rozumicie, nagromadziło się wiele zła.... yy, no to może zacytujmy tylko za pewnym znanym tropicielem:

"Uważam ze nadszedł odpowiedni czas by matoły sie ujawniły. Jeśli tego nie chcą zrobić i się ujawnić nalezy je wskazać PALCEM.

A więc rozpoczynamy!"

Jeśli delikwent nie będzie chętny do złożenia publicznej samokrytyki, to zrobi to za niego kolektyw, dla dobra SPRAWY, oczywiście. Wzorce mamy doskonałe: Rewolucja Kulturalna w Chinach, rządy Czerwonych Khmerów, Wielki Terror w ZSRR, i parę innych, mnie spektakularnych przykładów. Z zachowaniem wszystkich proporcji, wątek taki świetnie wpisuje się w atmosferę panującą obecnie w naszym kraju. Ja osobiście mam już trochę dość mnożenia agresji, piętnowania, stawiania pod pręgierz, itp. itd. Stąd całkiem niedaleko do sprawdzania napletków. Może trochę przesadzam, ale zbiorowe poniżanie nie jest moim ulubionym hobby, nawet jeśli poniżany sam się 'podstawia". W takim przypadku należy stosować opcję "ignoruj", i po sprawie.

>W takim przypadku należy stosować opcję "ignoruj", i po sprawie.

To daje jedynie krótkotrwałe wrażenia własnego bezpieczeństwa - nie usuwa jednak przyczyny zagrożenia.

Bo 'druga' strona wcale nie ma zamiaru 'zignorować'. Bo celem jesteś TY - i to bez znaczenia czy się bronisz czy nie.

Matołom należy powiedzieć stanowcze NIE!

Największymi matołami na forum są tacy, którzy kupują kolumny głośnikowe strojone na ucho przez domorosłych dłubaczy. I pieją o tym jaki mają świetny bassss i vooocal.

Można być głuchym i nie słyszeć lub nie znać prawidłowego brzmienia, ale trzeba być matołem żeby się o tym nie przekonać.

Mój faworyt to:

1. G... (posiadacz kolumn dłubanych i wzmaka z niemieckiej wystawki)

2. J... numerek - niewidziany od jakiegoś czasu na forum

3. Drugi G...., ale ten się przecież nie obrazi gdy napiszę, że to Grafton... - Prawda Grafton??? (LOL)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.