Skocz do zawartości
IGNORED

Do Jazza. Niechce ale musze

Firebird

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz :-), 12 Mar 2007, 07:49

>firebird, prosze cie, nie pisz juz nigdy o klasyce. Twoja "klasyka" to "diamenciki" na

>alfonsowatym wariancie nastepnej proby wdrozenia taniego produktu imitujacego bogactwo w rynek

>prowincjonalnego ubostwa. Szmira i kicz. Podobnie jak tuzin otworow w twoim pomysle z detroit'u

>starajacego sie w ten sposob przebrac za cos, czym nie byl, nie jest i nigdy nie bedzie

Po pierwsze, Jazz...- bredzisz! wytrzezwiej zanim usiadziesz do kompa.

Po drugie. Niemow mi o czym moge pisac, a o czym nie. Nie masz do tego najmniejszego, zasranego prawa. Poza tym, jestes durniem jesli myslisz ze wzruszy mnie twoja buraczana filozofia. (?)

Po trzecie. Niepisz do mnie PW, niemam przyjemnosci czytac czyjegokolwiek pijanego belkotu.

Po czwarte. Jazz, robisz z siebie coraz to wiekszego osla, na ktorym cale to forum jezdzi, jak chce i kiedy chce. Kiedys byles jeszcze smieszny, teraz juz tylko komiczny. Daruj sobie.

pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/32191-do-jazza-niechce-ale-musze/

Odczepcie się od Jazza! to fajny ziomal jest (zaprzeczy, że podoba mu się to określenie)! kiedyś myślałem, że nie jest - ale się zastanowiłem i wyszło mi, że jednak jest... wysublimowana esencja polaka! (podziw: wow)

Kim jest Fidel, ile boków ma trójkąt i inne pytania do szanownych obywateli oświeconego U.S.A.

Ladies and Gentleman - please follow the link:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

The odd get even.

Q. theli28, and one more question. Do you think the last person asked about the Berlin wall is a jet propulsion lab employee from Pasadena, or is he your equivalent with similar logic to yours when you fall for a cheap trick thus becoming him?

A. theli28: "huh?"

oj Jazz, Jazz - zabolało że ta banda rozesmianych kretynów to reprezentanci Twojego ukochanego kraju? :)) Wskazujący że Korea jest w Australii? Nie wiedzacy co to jest Zjednoczone Królestwo? Elementarna wiedza na poziomie szkoły podstawowej............

A Kofi Annan to jest kawa!!

The odd get even.

Theli, theli, teraz zabierz nie majaca lepszej wyobrazni podrezdna ekipe, wjedz do np Wegorzewa, albo lepiej, na zapore na Solinie w niedziele i zadaj te same pytania. Zaczynasz swoja logika naprawde byc jak "oni".

Jazz - ja przynajmniej nie popierdalam na forum że jeśli sprzęt nie jest dystrybuowany w stanach to jest do dupy etc. Ty natomiast robisz propagande usa jak za swojej świetności zsrr.

na tym filmie sa mieszkancy duzych miast - sądząc po scenerii, nie musieli jechać do jakiejś zapadłej dziury.

The odd get even.

theli, jak cie spotkam, zadam ci kilka prostych pytan, gwarantujac ci, ze nie wyjdziesz lepiej w swojej ewidentnej matolkowatosci. Sceneria? LOL. Theli, co ty wiesz o scenerii? Theli, ktory stan w USA jest najwiekszy? Czy ten najwiekszy stan jest wiekszy od Polski? Theli, jak nazywa sie stolica tego stanu? LOL

thieli, jesteś podły. Każdy by się pomylił:)))

Jazz pytania były zadawane w mieście. Mówisz, ze w Polsce taki poziom jest dopiero w Węgorzewie ?

Całkiem możliwe.

Pozdrawiam

Sorry ze sie wtrące..ale tak czytam i czytam...i wiecie co? po "kiego" taka rozmowa? ktos chce udowodnic Jazzowi ze jest gorszy? ze nie jest inteligetny? wiec powiem Wam - nie jest gorszy, napewno jest inteligetny, co widać w wiekszości wpisów..nie kumam co i komu chcecie udowodnić...owszem, Jazz jest postacią barwną i dość kontrowersyjna...ale żeby aż tak się angażować i podniecać? Akurat z mojego punku widzenia postać Jazza jest nieodłącznym elementem forum i bez niego byloby jak w "07" bez czarnych charakterów...tyle miałem do powiedzenia czy Wam się podoba czy nie..Pozdrawiam Arek

LOL. Theli, theli, juz to przerabialismy. Polski kompleks nizszosci ilustrowany przez ofensywny glupkowaty humor na najnizszym poziomie skierowany w twarz spoleczenstwom znacznie bardziej zaawansowanym od tego, w ktorym sie jedynie oblizujesz z zawisci i chcesz sie w jakis sposob dowartosciowac i przekonac samego siebie, ze nie jest tak zle. Co do Wegorzewa, niekoniecznie az tam. Wystarczy centrum stolicy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

theli, nie ja znalazlem, nie ja sie usmialem jak ciolek z taniego materialu. Ja ci jedynie zwrocilem uwage, ze taki material jest w swoim standardzie specjalnie robiony dla zaspokojenia twoich prymitywnych instyktow, ktorymi obecnoscia zanizasz poziom forum. Zrozumiano?

nie jazz - ja po prostu wkleiłem link. Tania rozrywka - fakt. Natomiast zareagowałeś jak było do przewidzenia - Twoje swięte oburzenie i pierdolenie trzy po trzy o kompleksach..... A wystarczyło zignorować.

Uderz w stół a nozyce... Znasz??

The odd get even.

To, ze taki material cie smieszy klasyfikuje cie w grupie, ktora jest nizsza klasa spoleczna, wiec jak juz ci pisalem, logiocznie robisz z siebie tylko idiote dzielac sie z nami tym wg ciebie "smiesznym" materialem.

Jazz, próbuję sie z tobą porozumieć. Sam rozumiesz, ze poziom trzeba obniżyć z "na salonach" na "w salonach", zeby było bardziej egalitarnie:)))

I uważaj na pękającą żyłkę ;)

Pozdrawiam

lancaster

Dogadanie sie z jazzem jest niemozliwe, juz Lem w "Fiasku" to opisal... Dogadales sie kiedys z ameba?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.