Skocz do zawartości
IGNORED

Dziwna rzecz na allegro

connex

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam sobie różnych rzeczy audio na allegro i zastanowiła mnie jedna rzecz. Jest cała masa sprzedawców z Lubina i legnicy. Normalnie wysyp. Sam kupiłem wzmacniacz od gościa z Lubina i teraz gdzie nie spojrzę to kolumny Lubin lubin lubin... Różni sprzedawcy - przynajmniej różne loginy. Zastanawiam się czy ktoś ma jakąs gigantyczną firmę sprowadzającą sprzęt z niemiec czy to zbieg okoliczności w który nie wierzę.

Moze tam jest jakas strefa ekonomiczna na stare graty o której nic mi nie wiadomo?

https://www.audiostereo.pl/topic/32310-dziwna-rzecz-na-allegro/

To poprostu zagłębie złomu z Niemiec

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Wy to jak zwykle nic nie rozumiecie. To nie ważne czy mieszka się w Lublinie czy Legnicy. Ważne są predyspozycje. Ten je ma na pewno, jak zobaczyłem podanego linka spadłem ze stołka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

no co... nie używał wiec się amp wziął i z nudów sam się porysował ze zgryzoty - sprawa oczywista. Z tego sprzęt wyziera nieszczeście i wręcz wołanie o zmiane właściciela - pierwszego rzecz jasna. Nigdy wam sie sprzęt sam nie porysował z nudów i zgryzoty? U mnie jak w banku. Wczoraj samochód stał dzień w garażu i już ma rysy. jakby jeździł to by się nie porysował. A tak zobaczyłem podrapana klape i miauczenie pod samochodem

Ja rozumiem że posłuchał go, rozpacz wzięła górę i podrapał. Tylko po co jeszcze obstukał?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.