Skocz do zawartości
IGNORED

Mission 761 + ONKYO A-7040 SUPER SERVO

rdudka

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś słyszał o tym sprzęcie?

Czy ktoś zna jego parametry (nie wiem nawet jaką moc mają kolumny)?

Od niedawna jestem posiadaczem tego zestawu, kupiłem z drugiej ręki.

(poprzednim właścicielem był podobno wujek z Niemiec)

Napiszcze, jeżeli jesteście posiadaczami, jakie są wasze wrażenia, byłbym również bardzo wdzęczny za szczegóły techniczne.

Czasami sprzęt mnie zaskakuje, ale to bardzo zależy od jakości nagrania (podłączony niestety do komputera). No i narazie mam bardzo długi kabel łączący wzmacniacz z wyjściem z komputera. Staram się słuchać narazie na neutralnych ustawieniach żeby nie zepsuć sobie ucha ;) Ostatnio wsłuchiwałem się w Bethovena i słychać było gdzie jaki instrumencik zagrał :)

Moc kolumienek szacuję na jakieś 50 - 75 W. Szukałem w Internecie jakichś danych ale zarówno wzmacniacza jak i kolumn nie znalazłem - dziwne.

Pozdrawiam,

Rafał.

[obrazekLUKASZ-48287_1.jpg] [obrazekLUKASZ-48287_2.jpg]

post-587-100006975 1170253891_thumb.jpg

post-587-100006976 1170253889_thumb.jpg

https://www.audiostereo.pl/topic/3236-mission-761-onkyo-a-7040-super-servo/

http://www.mission.co.uk/archive/76series/6_series.pdf - mało tam tego i nie przydatne, ale to jest stronka producenta....

hm.. sprzęt wyglada jak by najlepsze lata miał już za sobą... 15 lat pewnie ma albo lepiej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Zarejestruj się już teraz

Zyskujesz dostęp do wielu dodatkowych treści, o których nawet nie wiesz!

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.