Skocz do zawartości
IGNORED

jak zabrać sie do pracy?

papkin

Rekomendowane odpowiedzi

Drogie Forumowiczki i Drodzy Forumowicze!

Korzystając z obniżającego się systematycznie poziomu wątków ośmielam się zwrocić z prośbą o podzielenie się sposobami rozpoczynia pracy. Mam dziś sporo pisaniny (termin za dwa dni), siedzę już od trzech godzin przy kompie i ciagle nie mogę zabrać się do pracy. Próbowałem już jak Adaś Miauczyński, zacząc od pełnej godziny, wypiłem juz trzy kawy i dwie herbaty, posłuchałem muzy i nie działa.

Podzielcie się swoimi metodami!

https://www.audiostereo.pl/topic/32885-jak-zabra%C4%87-sie-do-pracy/

Vlad, jesteś Boski i to chyba właśnie oznacza "blękitna krew".

U mnie z kolei praca(nie tyra) dobrze robi. Teraz sobie wymyślilem, ze popracuje w innej branży niz obecnie - żeby ruszyc nieco(ale bez przesady!) zasiedzialy tyłek.

Wiesz "praca uszlachetnia", u Ciebie pewnie nie ma juz co poprawiać - nie to co u mnie ;/

Trzymasz sie fantastycznie, ja bez roboty rozsypalbym sie pewnie jak paczka dropsów.

Własnie sobie zdałem sprawe ze swojego uzależnienia !

Są jakieś odwyki ?

Lubię popracowac 5-6 godzin dziennie.

Droga redakcjo, czy można tej psychozie jakos zaradzić ?:)

...w sumie jak lubię pracować, nie jecze, nie stekam, nie czuje sie uciśniony, mam czas na praktycznie wszystkie rzeczy jakie przychodzą mi do glowy to chyba OK...

Można popracować?

Vlad rozwiklaj mi to, bo jestem w kropce.

Pozdrawiam

Pracuję z lenistwa. Myśl o tym, że czeka mnie cokolwiek do zrobienia, co zakłóci jedyny pożądany stan wyszukanej bezczynności, więc ta myśl ponura skłania mnie do tego, żeby pracę wykonać szybko, perfekcyjnie i... odpłatnie. I znów oddać się wrodzonemu dolce-far-niente. Polecam.

zwolennik łagodności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.