Skocz do zawartości
IGNORED

YAMAHA S 1700 a upskaling na komponencie

skalmen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuje info czy ten model Yamachy podnosi rozdzielczoś oprócz HDMI po komponencie i czy ulepszacze obazu działaja w nim po tym złączu. Mam projektor z przed3 lat no i brak Dvi i HDMI, no ihcciałbym jeszce poogladac do końca zycia Lampy ( ok 1000 H) cos bez schodków naliniach prosych i może jeszcze zeskalowane do 720 P. Ma kotos może to DVD i podzieli sie informacjami

Pozdrawiam

Dzieki kolego

No to zakupuje tym bardziej że niedawno wymieniłem głosniki i SACD i DVD Audio zabrzmią dużo lepiej na tym plejerku. przymierzałem sie do zakupu Toshiby HD DVD która ma taki upskaling po komponencie ale płytki HD DVD nie maja polskich napisów wiec trudno , amerykańcy widocznie nie dostrzegaja naszego kraju i rynku a szkoda bo mieli by szanse a tak to Yamaszka plus PS3 z blue reyem które to płytki od poczatku maja polskie napisy

Pozdrawim i dzieki za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.