Skocz do zawartości
IGNORED

Czy ktoś już ma ten zestaw opinia?

Gość Początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Początkujący

(Konto usunięte)

Na wstępie pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Od jakiegoś czasu przygladam się forum z zainteresowaniem. Wcześniej byłem na alt.pl.audiofil ale to straszna bieda. W końcu zdecydowałem się napisać parę słów. W najnowszym 11' HFiM są promoccje dwóch zestawów (docelowy pokój ma 16 m2, na razie duży pogłos bo gołe ściany). Będzie to mój pierwszy "poważny" zestaw.

promocja nr 1) A500/D500 (nie napisali czy SE) + Monitor Audio B4 za 3.500

klocki CA już zostały wiele razy omówione. Interesuje mnie opinia na temat kolumn (w 1/03 HFiM była ona średnia), najchętniej od osoby która ma cały taki zestaw.

promocja nr 2) NAD 320 BEE (czy jakoś tak) za 1435 zł + ew. inny segment NAD z 10% (myśle tu o CD 541) zniżką, kolumny trzeba dobrać samemu. Może ktoś ma jakieś propozycje,

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że promocja wynika z wprowadzania nowych modeli, ale jest to z awsze doby moment za kupienie czegoś taniej.

Osobiście najbardziej lubię Creeka. Niestety A50iR jest po prostu za drogi (o CD już nie wspomnę).

Jakby się komuś chciało napisać parę zdań to z góry dziękuję.

hmm... primo proponuje, zebys sie zarejestrowal i zalogowal - forumowicze beda sklonniejsi do odpowiadania.

Secundo - jesli lubisz Creeka to poszukaj uzywanego 4330 - powinienes kupic w granicach 1200-1500 pln, do tego jakies niedrogie cd, np CA, lub NADa, i dobierz ciekawe glosniki. Tak czy owak sluchaj a potem kupuj.

pozdr

Siemanko

Ja mam prawie taki zestaw jak napisales ( jak sie zalogujesz na forum to bedziesz widzial o mnie i bedziesz wiedzial co kto ma )

a mianowicie CA 500 plus MA Silver 5i.

Jesli chodzi o dzwiek to jest bardzo szybki i szczegolowy...bo czlek w pracy

Jesli jestes czasami w Wawie to zapraszam na odsluch ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.