Skocz do zawartości
IGNORED

Sklep PUZONIKA w Radomiu

Iceman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Znalazłem dzisiaj całkiem przypadkowo w Radomiu sklep ze sprzętem audio - niezbyt duży, ale jak na niewielką powierzchnię, to całkiem spora różnorodność sprzętu. Co ciekawe sklep istnieje od początku lat dziewięćdziesiątych. Jakoś nie rzucał się w oczy i przez to nie wiedziałem że jest niemal pod samym nosem. Sklepik przyjemny obsługa również miła. Chłopaki raczej nie filozofują na temat brzmienia- mówią prosto z mostu że najlepiej wziąć sobie kolumienki do domu i na spokojnie posłuchać. Rozmawia się nie jak z "panem sztywniakiem" tylko jak z "wyluzowanym znajomym". Miło odebrałem wizytę w tym sklepie. Strona www.puzonika.com.pl raczej niewiele mówi, bowiem jak sie dowiedziałem dopiero się ona rozwiaja. Dziś w zasadzie zaczyna się tam remont, więc nic nie posłuchałem. Ktoś może już tam bywał?

https://www.audiostereo.pl/topic/33141-sklep-puzonika-w-radomiu/

Bywał,bywał.A gdzie pójdę?

Bardzo mały wybór sprzętu .Same popularne i w miarę schodzące elementy do budowy zestawów audio.Nie posłuchasz tam sobie za bardzo.A jednak jest to jedyny sklep w Radomiu tego typu.Nie liczę marketów .Jeżeli chcesz coś kupić ciekawego należy pojechać na odsłuchy do Wawy a potem zamówić na miejscu w Puzonice-będzie taniej.

Moim zdaniem sprzedawcy na dobrym poziomie ,znają się na rzeczy i potrafią doradzić.Kupowałem u nich z 8 lat temu kable Cable Talk Bi - Wiring 3.1.Ostatnio CA Azura i bananki do kabli głośnikowych.

Wszystkich fanów dźwięków na lepszym poziomie z Radomia pozdrawiam.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Centralna siedziba jest (chyba jeszcze) w Białobrzegach k. Radomia.

A w Puzonice w Radomiu kupiłem swój pierwszy cd player

i głośnikowy Monster Cable XP. Chociaż, częściej niż ten sklep

odwiedzam pobliski Zutex :)

Megadeth - A House Divided  🤘SENJUTSU🤘  α  Ω  β  λ  μ  ∅  ½  ²  €  $  π  Ⅵ Ⅵ Ⅵ  TWOYASTARA OF DEATH 

>Bardzo mały wybór sprzętu.

Co do sprzętu to moim zdaniem nie ma tragedii jeśli chodzi o kolumny bo naprawdę spora ich tam różnorodność, z innymi elementami rzeczywiście raczej nie za bogato. Sprzedający zresztą wspominał, że zdarza mu się, że po kolumny przyjeżdżają ludzie nawet z Wwy, mimo że mają przecież tam swoje sklepy.

Ceny uważam że całkiem rozsądne i nawet już sobie coś upatrzyłem w sklepie właśnie ze względu na cenę, bo jak się okazało, można ceny negocjować. Kolejny najbliższy odległością sklep jak dla mnie to Meloman w Lublinie - ale tam niestety jakaś chłodna obsługa, więc już wole w Radomiu coś posłuchać mimo że warunki odsłuchowe może nieco gorsze.

Ceny rzeczywiście można negocjować.Za Ampli CA po negocjacjach dałem tyle co na Allegro i innych sklepach internetowych.Kumpel wybrał sprzęt w Warszawie za 14kzł ,a kupił w Puzonice o 2kzł mniej.

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.