Skocz do zawartości
IGNORED

Panasonic+ampli+jamo?????pomocy

kcv

Rekomendowane odpowiedzi

zdecydowałem sie jednak na panasonica xr 25 za taką kase to nie jest chyba ostatni szmelc Mam pytanko czy tannoy m 4 dobrze zagra mi z tym zestawem????????1ooW na wyjsciu (podobno) i jaki kabel optyczny kupić w przyzwoitej cenie?/

kcv: nie rób tego błędu i nie kupuj na siłę wszystkich klocków tej samej firmy. Co z tego, że Yamaha robi dobre amplitunery, skoro ich DVD są awaryjne i mają bardzo głośny napęd (530). Tak samo Panasonic może robić dobre DVD, a z kolei amplitunery nie za bardzo. Pomyśl nad tym.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

• 2 miesiące później...
  • 2 miesiące później...

Ja mam dvd panasłonika s75 (z którego jestem zadowolony) , planuje dokupic amplituner z tego co słyszałem a slyszałem to kilka razy że pansłonik robi cienki ampli, a więc jaki mam kupić (potrzebny do oglądania dvd i słuchania muzy- właściwie z przewagą sluchania muzy)

Granica cenowa do 1600 zł

P.S. Moze to kogoś wkużyć (niektórzy mają takie schizy) ale potrzebował bym go w kolorze srebrnym żeby mi to jako wyglądło ;-)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.