Skocz do zawartości
IGNORED

co z ta polska i inne

piterkorea

Rekomendowane odpowiedzi

Znasz jakiś obiektywny i bezstronny program polityczny? Nie ma takich na całym świecie, to mrzonka jakichś biednych popaprańców umysłowych, względnie załgańców. Obiektywne i bezstronne mogą być najwyżej "Wiadomości" i to w jakiejś BBC, co więcej - dawnej BBC a nie program publicystyczny typu talk-show.

Siła programu Pospieszalskiego leżała (leży? teraz już nie oglądam) w tym że poruszane były w nim tematy niepoprawne politycznie, przemilczane u ulizanych gogusiów takich jak redaktor o chytrym nazwisku oraz że zapraszani byli goście, dla których nie było wstępu w programach redaktorów o chytrym nazwisku (dlatego nie było wstepu że to programy bezstronne i neutralne) i którzy mówili o niepoprawnych tematach w jeszcze bardziej niepoprawny sposób (dlatego... itd.)

Moim zdaniem o wolności mediów może być mowa jedynie w przypadku rozpatrywania ich jako całość. Inaczej w mediach musi panować pluralizm i muszą być reprezentowane wszystkie poglądy od Sasa do lasa. I redaktor Lis i ojciec Rydzyk z drugiej strony. Wrogami wolności są takie osobniki jak np. Marek Edelman, które usiłują którejś ze stron zamknąć usta, odebrać koncesję itd. czyli naruszyć pluralizm i doprowadzić tym samym do sfałszowania obrazu rzeczywistości, przywrócenia sytuacji gdzie panował jedynie słuszny kierunek, po linii, na bazie i na platformie. Jest to dla pewnych ludzi bardzo wygodne bo ach jak pięknie można budować pomniki z paper mache czy zabijać niewygodne nazwiska (medialnie poprzez umieszczenie w niebycie, przemilczenie).

jar1, 2 Cze 2007, 10:32

>Może byś chociaż w jednym wątku przestał propagować antysemityzm? Az tak Cię kichy skręcają i ręce

>świerzbią, aby Żydowi dopier... przy każdej nadarzającej sie okazji?

Jaki antysemityzm? Czy zauważenie że jeden Żyd się sfajdał jest równoznaczne ze stwierdzeniem że wszyscy żydzi świata to srajdy?

Stuknij się w łeb, jar!

Vlad, 2 Cze 2007, 11:06

>Tak tak dudivan, czy moglbys wreszcie dla odsfałszowania obrazu rzeczywistości,

>wymieniac jako tych falszujacych - wylacznie gojow ?!

>Bedzie bardziej pluralistycznie, poprawnie i obiektywnie !

Ależ proszę bardzo - przykładem typowego gojowskiego notorycznego i oszołomskiego fałszerza jest obecny tu jar1!

Wszyscy piszecie nie na temat. Nie wiem czy wynika to z przupadku, nudów czy czego innego, czy jest to celowa, krecia robota.

Fakty są takie, że Żyd, niejaki Edelman, pomnik z paper mache (z Wyborczej), obrońca demokracji (Ruch Na Rzecz Demokracji) usiłuje komuś zatykać usta.

Taka to jest jego demokracja kargulowa (demokracja demokracją ale media muszą być po naszej stronie).

>A jesli tak RZECZYWISCIE jest ?

>

>Dlaczego, a priori wykluczać taką ewentualność ? :)

Prawdopodobieństwo takiej rzeczywistości jest niewielkie. Natomiast wypowiedzi dudiego zakładają, że dla niego jest ono równe 100%. A moja uwaga dotyczyła jego interpretacji zła a nie rzeczywistości. Rzeczywistość jaka jest, każdy widzi :-)

>Fakty są takie, że Żyd, niejaki Edelman, pomnik z paper mache (z Wyborczej), obrońca demokracji

>(Ruch Na Rzecz Demokracji) usiłuje komuś zatykać usta.

>Taka to jest jego demokracja kargulowa (demokracja demokracją ale media muszą być po naszej

>stronie).

Fakty, dudi, to są takie, że Edelman skrytykował nadanie kryptonimu 'Doktor Mengele' sprawie przeciwko doktorowi G. i to Cię tak oburzyło, bo jak on śmiał to zrobić. I jeżeli mówić tu o identyfikacji zła, to akurat Mengele jest jego wcieleniem a nie Edelman w tym kontekście.

muls, 2 Cze 2007, 12:53

>a gejom.,a gazetke by się zlikwidowało ,a ten pieprzony TWN jeszce raz do weryfikacji

Obawiam się że cierpisz na zapalenie wyobraźni (zespół Józwy-Maryna). Ja nie wiem nawet jak ta ich gazeta się nazywa. "Głos Lędźwi"? "Ekspres Szaletowy"? To jak mam likwidować jak nie wiem co?

A TVN-u nie należy likwidować, nawet nie zamykać w wieży redaktorów. Jedynie ujawnić prawdę o tym kim są.

jar>>>a ty starasz sie mu wytłumaczyć to ,co dla wszystkich jest jasne.A on to zrozumie teraz?A mnie właśnie interesują wnioski jakie on wyciąga.Zaiste zdumiewające.Ale czyż nie jest to warte dalszych badań.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.