Skocz do zawartości
IGNORED

Czym napędzić sls 10 Peerlessa u kogo pł

cudak10

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!! Proszę o pomoc w doborze wzmacniacza i filtra do suba z sls 10, u kogo kupić płytki drukowane, najlepiej taką na której jest wszystko zintegrowane (filtr końcówka mocy i zasilanie).

Chciałbym zastosować obudowę zamkniętą ale czy i Wy tak uważacie ??

DZIĘKI I POZDRO !!

tez kiedys myslalem nad tym peerlesem .... najlepiej chodzi on w obudowie zamknietej jednak jak mocno zalezy ci na zejsciu to wsadz go w obudowe ok 40L+b.duzo wytlumienia i zestroic go na 40hz

Bardzo zależy mi na samej płytke. Chcę to poskładać powoli, ponieważ wywalenie 400zł odrazu zbyt mocno obciążyło by budżet nojej rodzinki.

A czy obudowa 50L wchodzi w grę ??

cudak10 ale pomyśl że jak samemu poskąldasz to wyjdzie podobnie:) Płytka np 15zł, elementy ze 100zł, trafo 100zł, radiator 40zł, zasialcz z 50zł, zabezpieczenia 30zł, a gdzie panel?:)

>cudak10 ale pomyśl że jak samemu poskąldasz to wyjdzie podobnie:) Płytka np 15zł, elementy ze

>100zł, trafo 100zł, radiator 40zł, zasialcz z 50zł, zabezpieczenia 30zł, a gdzie panel?:)

Pytanie zadałem w imieniu kolegi on jeszcze nie moze pisac postów na forum.

On chce sobie poskładac tego suba ale stopniowo w jednym miesiącu kupić głośnik w drugim powiedzmy połowę części itd.

to niech poczeka 2 miesiące zostawi kaske na lokacie w ing bank :)) i będzie miał wszystko po co coś powoli kupować jak i tak nie będzie działało a czy leży w sklepie czy w domu jak nie działa ...

Rozmawiaj z Irkiem, całym sercem polecam tego człowieka, możesz się z nim umówić np na same płytki plus podzespoły, które sobie sam polutujesz. Wszystko będzie super wykonane, wiem bo mam od niego wzmacniacz [120W] i też do SLSa10 w zamkniętej 35litrów [na dniach go uruchomię mam nadzieję]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.