Skocz do zawartości
IGNORED

Electro-Voice equalizer, interface: alfa

Chruper

Rekomendowane odpowiedzi

Czy może ktoś wie cuś o tym ustrojstwie? Na jakiej zasadzie działa?

Niczewo nie mogę znaleźć o tym w necie.

link allegro:http://www.allegro.pl/item201600985_electro_voice_interface_a_ciekawy_klocek_audio.html

Chruper

https://www.audiostereo.pl/topic/34006-electro-voice-equalizer-interface-alfa/

Firma produkeuje sprzet estradowy, a ten powinien byc prosty. Nie sadze by bylo to urzadzenia godne zastosowanie w systemie stereo. Smiesza mnie bzdury typu "CD nareszcie zaczyna analogowo wciagajaco brzmieć". W co drugim opisie na allegro cos brzmi analogowo lub zmienia brzmienie na analogowe. Podejrzewam ze wiekszosc sprzedawcow uzywajacych takie okreslenia nie slyszalo nawet analogowego systemu.

No ta, masz rację, dlatego podchodzę jak do jeża, zaciekawiło mnie nie tyle tłumienie wysokich, tylko jak pisze sprzedawca podbicie niskich, i niejako mam nadzieję, że może ktoś wie o co chodzi, bo na urządzeniu o tym fakcie ani słowa, da się wywnioskować tylko o tłumiku drgań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.