Skocz do zawartości
IGNORED

POSŁUCHAJCIE TEGO -SZCZENA OPADA

zawi

Rekomendowane odpowiedzi

Niesamowita sprawa, widzialem. Rzadkie przeżycie, facio handlujący telefonami śpiewa pieknie Nessum Dorma na jakims idolu w GB.

Wrzuć jego nazwisko do googla - podobno to śpiewak operowy, który występował na scenie a lekcje bral nawet u Pavarottiego. Niezla zmyłka.

Gość

(Konto usunięte)

...Nie! Potts ma bezdyskusyjnie dobry głos a Stwórca zrekompensował mu, mówiąc językiem Pana Zagłoby „podły wygląd" obdarzając talentem. Oglądanie kogoś tak niepozornego, kto w momencie, gdy śpiewa potrafi zahipnotyzować tłum i sprawić, że kobietom (i mężczyznom) łzy lecą z oczu - to wszystko jest niesamowitym przeżyciem....

Fragment z blogu M.Sawickiego.

Cieekawy jestem co dla Franka nie jest "kaszka"

Paul Potts (Don Carlos) is a relative new comer to Grand Opera after an apprenticeship in Gilbert and Sullivan in Bristol.. His claim to fame is his 1999 appearance on Michael Barrymore's My Kind of Music. This was followed by singing for Bath Opera in Turandot as Prince of Persia and Herald. He has since performed with The Royal Philharmonic Orchestra and spent three months touring Northern Italy as a soloist, training under top teachers Mario Melani and Svetlana Sidrova. He has been invited back for a concert to be recorded and also for a masterclass with Luciano Pavarotti. Future plans include a summer tour with the RPO.

:)

Frank... miałem na myśli to, że ten niepozorny, mały człowieczek, którego już na wstępie (gdy tylko go zobaczył) ten cieć z jury (nazwiska nie pamiętam i nie chcę) skazał na (swoje małe) pośmiewisko (spójrz na jego minę na początku i po chwili...) pozbawił chyba dobrej zabawy... tyle co mam do powiedzenia o ocenianiu ludzi po pozorach ;)

btw... straszny wyciskacz łez! ;)

Frank OK. O gustach się nie dyskutuje. Ja akurat wychowałem się na nagraniach Republiki, a później już tylko metal. Co prawda jak byłem totalnym szczylem to słuchałem na brata pięknym gramofonie płyt Trubadurów, Czerwone Gitary a kiedyś nawet pokusiłem się o wysłuchanie Labolatorium (niezłe).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.