Skocz do zawartości
IGNORED

Trójmiasto - komis z winylami.

tomektoon

Rekomendowane odpowiedzi

Wpadł mi ostatnio w ręce Dual 721 z Shure V-15 III (70zł :D ). Nowa igła już jedzie, więc chciałbym zdobyć płyty nieco lepszej jakości niż te polskie.

Jest Allegro ale lubię pomacać przed zakupem. Kiedyś były we Wrzeszczu dwa komisy winyli jednak już ich nie ma.

Jest gdzieś może taki komis w Trójmieście?

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/34206-tr%C3%B3jmiasto-komis-z-winylami/

Witam,

co prawda w Danzigu nie mieszkam już od kilku lat, ale często bywam.

Najlepszy i jeden z lepszych w Polsce jest w Gdańsku na Przymorzu.Nie pamiętam ulicy, ale to jest mniej więcej na skrzyżowaniu ulic Kołobrzeskiej i tej głównej która leci na Żabiankę.Sklep nazywa się Muzyczna Piwnica.Sklep znajduje się w piwnicy w bloku.Jak stoisz na tym skrzyżowaniu ( ale to nie jest Grunwaldzka ( Chłopska?) to kierujesz się w stronę Gdańska i to jest w pierwszym bloku w pierwszej klatce.Z daleka widać.Bardzo dobry sklep i fachowcy znający się na winylach.

Pozdrawiam

Wojtek

Dzięki za odpowiedzi. Od dwóch osób słyszałem wcześniej, że coś takiego jest w falowcu na Kołobrzeskiej, więc w sobotę tam podjechałem ale żadnego komisu nie widziałem w żadnym z falowców. W najbliższych dniach podjadę tam jeszcze raz i poszukam dokładniej.

Muzyczna Piwnica jest dokładnie w drugim falowcu od ulicy Kołobrzeskiej przy pierwszej klatce patrząc od prawej.Trzeba zejść w dół do piwniczki tak jakby pod wejściem na klatke.

Sklep super,duży wybór, miła obsługa,ceny niewygórowane i negocjowalne ;-)

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.