Jump to content
IGNORED

CHCESZ NORMALNEGO FORUM STEREO.PL?

Grzesz

Recommended Posts

To pytanie kieruję do Kolegów i Koleżanek, z którymi rozmawiałem w ostatnich miesiącach. Również do wszystkich innych, z którymi się nie spotkałem, lub, co ważniejsze, z którymi wszedłem w jakikolwiek słowny konflikt.Tym potwierdzam: dajmy spokój ó u ź ż, rz. To jest podstawą literackiej polszczyzny, ale o to nikt rozsądny nie chce toczyć wojen, a zwłaszcza niszczyć własnego domu.

Tu warto spojrzeć na to, co nas otacza na Forum. Nie będę wymieniał znanych wszystkim pseudonimów osobników, którzy w praktycznie każdym temacie chcą specjalnie zniszczyć każdy wątek.

CO JEST PODSTAWĄ: PROSZĘ NIGDY NIE REAGUJMY NA TAKIE ZACZEPNE, CHULIGAŃSKIE WPISY. NA TO WŁAŚNIE LICZĄ CI SZKODNICY. NAWET KRÓTKA, LOGICZNIE UZASADNIONA, KRYTYCZNA ODPOWIEDŹ JEST DLA NICH SUPER PRETEKSTEM, ŻEBY PISAĆ KOLEJNE ZŁOŚLIWE ODPOWIEDZI.

TRZEBA TE ZACZEPNE WPISY TRAKTOWAĆ DOKŁADNIE TAK SAMO, JAK NAPOTKANE NA SPACERZE ŚWIEŻE ŁAJNO!!! OMIJAĆ JE BEZ KOMENTARZA. PRZECIEŻ KLNIEMY ZAZWYCZAJ PRZY PIERWSZYM NAPOTKANYM GÓWNIE. NASTĘPNE PO PROSTU OLEWAMY, WIEDZĄC, ŻE TO TYLKO ŚMIERDZĄCE RESZTKI.

Każdy myślący forumowicz zobaczy taką kolejność: kilka ciekawych wpisów na temat i po nich złośliwe łajno, z reguły od znanego wszystkim szkodnika. Brak reakcji na ten jego syf to nasza, forumowa wygrana. Gówno wysycha samo, a szybciej bez naszej reakcji.

POWSTRZYMUJĄC SIĘ OD UZASADNIONEJ odpowiedzi NA ZŁO, DOŁĄCZASZ DO ZWOLENNIKÓW NASZEGO FORUM. DZIĘKI!!!

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Grzesz,

byłoby to epokowe wydarzenie, gdyby wszyscy forumowicze zastosowali się do tej prośby. Ale wystarczy jeden, który podejmie temat pyskówki i koniec z naszymi wysiłkami. Oto jest efekt przyzwalania na wszystko. Przykre, że od jakości tego najpopularniejszego w Polsce forum ważniejsza jest liczba odsłon. Znam ludzi, którzy przestali pisać właśnie z tego powodu.

Mimo wszystko mam nadzieję, że to się kiedyś zmieni.

Hidden Content

za możliwość pisania na tym forum powinno się płacić ( jakaś opłata roczna). Każdy "nowy" powinien mieć rekomendację 2-3 "starych". Iluś tam forumowiczów powinno mieć możliwość wywalić z forum jakiegoś chama lub idiotę.

Hidden Content

>Grzesz

Maly Grzesiu, o jeszcze mniejszym rozumku !

Zapamietalem Twoj nick, po rozmaitych wpisach, w ktorych dajesz upust Swoim obsesjom zwjazanym z odchodami,

i w ktorych w ordynarny, chamski sposob nazywasz lajnem, gownem, syfem to wszystko, co nie miesci sie w Twoim

malym, infantylnym i prymitywnym rozumku, zamknietym w muszczku o ksztalcie amerykanskiego fistaszka !

A teraz, wez torebke i posprzataj wszystkie te gowienka, syfy, lajna, mocz i inne smierdzace resztki, ktore porozrzucales

po watkach, ktore wcale Cie nie dotycza i ktorymi w zwiazku z tym, wogole nie powinienes sie interesowac !

Pozdrawiam, smierdzielu !

Hidden Content

>Grzesz

Wlasnie w wątku muzycznym przeczytalem, ze nazwales mnie tym razem : "spływającym łajnem" !

Jesli mielibysmy się kiedys spotkac, to lepiej sam splyn, bo zostanie po Tobie tylko kupka tego,

co jest gówną Twoją obsesją !

Hidden Content

=>Grzesz

TRZEBA TE ZACZEPNE WPISY TRAKTOWAĆ DOKŁADNIE TAK SAMO, JAK NAPOTKANE NA SPACERZE ŚWIEŻE ŁAJNO!!! OMIJAĆ JE BEZ KOMENTARZA. PRZECIEŻ KLNIEMY ZAZWYCZAJ PRZY PIERWSZYM NAPOTKANYM GÓWNIE. NASTĘPNE PO PROSTU OLEWAMY, WIEDZĄC, ŻE TO TYLKO ŚMIERDZĄCE RESZTKI.

Już dawno zauważyłem, że motywy fekalno-analne królują na tym forum, tylko wciąż nie wiem, dlaczego tak się dzieje. Czy ma to jakiś związek z muzyką? Hm. Z prądem elektrycznym? No nie wiem.

Co do podanego przykładu - a gdzież Ty, Grzeszu, spacerujesz, że tyle gówien napotykasz?! Sugerowałbym zmienić park. Albo jeszcze lepiej - wybierz się do lasu. Do puszczy. Dzika natura i te rzeczy. A nuż się tam zgubisz?

Hidden Content

zwolennik łagodności

>cold fire

Niekonieczny z pewnoscia, ale czy calkiem niedozwolony ?

A teraz, wez torebke...

A teraz wez torebke...

Myslisz, ze ten przecinek jest calkowicie niedopuszczalny ?

Nawet jesli sie chce "zawiesic glos" w tym miejscu ?

...podobnie z tym, po - "z pewnoscia"...

... i z tym, po - "z tym"...

...itd.

Hidden Content

Grzesz - nie wiem, czy wiesz, ale sam wywolujesz wilka z lasu (pewnie pelnego gowien) tym watkiem. Nawolujesz do ignorowania, (tu juz blisko do ignorancji) a sam krzyczysz na cale forum "precz z gownem!". Czegos tu nie rozumiem. Ten watek jest tak samo zbedny, jak wszystkie wpisy forumowych - jak to sie teraz mowi - trolli.

Hidden Content

Vlad - wydaje mi sie (choc pewny nie jestem), ze w pierwszym przypadku ten przecinek z jezykowego punktu widzenia jest bledny. Nawet jesli chciales w ten sposob "podkreslic" gornolotne mysli, jakie zawarles w tym zdaniu.;)

Hidden Content

Jako spec w materii podaję jedynie poprawną interpunkcję (to, co proponuje Vlad, nazywa się interpunkcją intonacyjną, z której moje korektorki sobie żartują), przy okazji poprawiając pozostałe byki:

"Zapamiętalem Twój nick po rozmaitych wpisach, w których dajesz upust swoim obsesjom związanym z odchodami i w których w ordynarny, chamski sposob nazywasz łajnem, gównem, syfem to wszystko, co nie mieści sie w Twoim małym, infantylnym i prymitywnym rozumku, zamkniętym w mużdżku o kształcie amerykanskiego fistaszka!

A teraz weź torebkę i posprzątaj wszystkie te gówienka, syfy, łajna, mocz i inne śmierdzace resztki, ktore porozrzucales po watkach, ktore wcale Cie nie dotycza i ktorymi w zwiazku z tym wogole nie powinienes sie interesowac!"

EOT

Hidden Content

zwolennik łagodności

mjuzik, 28 Lip 2007, 23:28

Ci goście mają coś wspólnego z audio klikać trzeba na poszczególne roomy

Hidden Content

Hidden Content

Hidden Content

Tak Koledzy - trzeba przypominać rzeczy oczywiste. Czy myślicie, że chcę się tym wyróżnić?

Oczywiście tego nie pomyślą Ci, których oburza to samo, co mnie i którzy w rozumny sposób wypowiedzieli sie w tym wątku. Jednak zobaczcie co się ostatnio dzieje na forum. Domyślam się, ze wysokie temperatury szkodzą chorym istotom. Ale aż tak?

Mówią uderz w stół... Odezwały się znane szkodniki, ale na końcu Rafaell? Mialeś tyle wpadek, i już mało kto Twoich konfabulacji nie dostrzega. Nie zobaczyłeś wyciągniętej ręki? Długo będziesz jeszcze tłumaczyl się swoim wydumanym kalectwem przynosząc wstyd naprawdę chorym ludziom?

Vlad? To patologia, jeszcze tylko chwilowo na wolności. Chcesz znasz szczegóły?

Zrobiłem wyjątek odnosząc się do zaczepek. Fakt, zawsze się tak zaczyna. Gdyby tylko każdy sobie raz tak ulżył (choćby tak jak na początku po wejściu ww) to i też szybko by te śmieci się wyniosły.

Hidden Content

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

wykrzyknik.png

AdBlock blocking software detected!

Our website lives up to the displayed advertisements.
    The ads are thematically related to the site and are not bothersome.

Please disable the AdBlock extension or blocking software while using the site.

Registered users can disable this message.