Skocz do zawartości
IGNORED

ratujemy rospudę

broy

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

narazie rozsądek wygrywa

eurobiurokraci tym razem po naszej myśli :-)

precz z eko-pisiakami z szyszką i polaczkiem na czele!

siepaczom przyrody precz!

właśnie tam jadę ;-)

kto za przyrodą?

post-527-100007623 1185886740_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/35118-ratujemy-rospud%C4%99/

Kaczyńskie po serii uników pt referendum myślałem że spokojnie poczeka aż Unia nam zakaże i będzie mógł powiedzieć: "My chcieliśmy ale łunia". Szkoda że od razu nie podjął dezycji o przygotowywaniu alternatywnego wariantu - zawsze to pół roku do przodu.

Bardzo się cieszę, że przyroda narazie jest bezpieczna.

Tymczasem czekamy na werdykt z "Łunii". Mam nadzieję, że uda się opracowac optymalny, alternatywny przebieg obwodnicy.

Jeszcze niecały tydzień temu miałem jechać do Doliny Rospudy 'wybadać sprawę' i odwiedzic koczujących w obozie Greenpeace znajomych ;)

>> Broy

Napisałeś, że jedziesz właśnie w tamten rejon. Urlop na 'Garbatych Mazurach' ? ;)

Pozdrawiam Was

Oficjalna propaganda TVP dziś doniosła:

PREMIER wstrzymał budowę!

Ciekawe, jeśli już ropieprzą i wytną - oby nie, kto będzie pamiętał Polaczków, Szczygłów i innych oszołomów.

Za to następne pokolenia będą oglądać drzewa w National Geographic.

Pzdr

cze parmezan

fajnie, że piszesz ;-)

na forum jak zwykle dominuja osobnicy niezrównoważeni tudzież o nieco podwyższym współczynniku agresji

tak widocznie jak w kraju jest i tutaj, w naszej małej społeczności wirtualnej

uważaj na siebie w augustowie, tłuszcza nie śpi ;-(

pazdrawlaju dla wszystkich ekoprzegięciuchów i wykształciuchów ;-)))

pzdr ze stolycy

Taa... pogawędzić sobie można, to fakt. Zwłaszcza, że to nic nie kosztuje...

O ile mnie pamięć nie myli, to już był wątek poświęcony zagadnieniu i umarł śmiercią nagłą dokładnie w chwili wyłączenia telewizyjnych kamer...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Wczoraj w Polsacie przypomnieli "Tora, tora, tora!" (film o ataku na Pearl Harbour). Jest tam taka scena, w której obsługa najnowszego cuda - radaru, zainstalowanego u podnóża góry, skarży się że nie może zainstalować się na szczycie, z którego zasięg byłby o wiele większy, bo jacyś obrońcy przyrody nie pozwalają. Obrońcy przyrody? Wadda heck? - z niedowierzaniem pyta sierżant?

A jak to chronienie przyrody się skończyło to wszyscy wiemy!

a u mnie we wrocku anonimowy statystyczny czytelnik Gaziety Wrocławskiej (dawniej Robotniczej/ proletariuszi wszistkich krajuff itd) porównał tragedię rozpudy z czymś jakby Wawel ro***erdolić, ech te żydy jakie są zapalne bez umiaru i miary

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.