Skocz do zawartości
IGNORED

uczniu ojca dyrektora, wróć!

aaalfred

Rekomendowane odpowiedzi

gregin, 7 Sie 2007, 23:17

greg, popołudniowo-nocny marku, nie, nie zapomniałem o bardzo obiecującym przyszłym uczniu Naszej Szkoły:) Po prostu pisuję tu głównie z miejsca pracy, gdyż po południu mam dużo obowiązków związanych z wykarmieniem stadła, którego nie można oderwać nawet siłą konia od dwóch laptopów w domu, tak wielkie uzależnienie dotknęło tę młodzież od neta, że żadne terapie odzwyczające nie pomagają i dopchać się do tych zabawek jest zbyt trudno po południu, bo taka okrutna konkurencja:) Drogi greginie, jedynym lekarstwem jakie mi wolno brać- to, to w %, w postaci wina mszalnego(dwa litry dziennie), poświęconego przez Ojca Założyciela!!, i takie jedyne lekarstwo (ale nie w tej ilości) polecam też Tobie jak już ukończysz 18 latek, a to zanim nastąpi, upłynie dziesięciolecie, więc cierpliwość jest Ci nakazana:)))

Alfredzie, jak widzę, nauki Ojca Załozyciela nie idą w las, chłoniesz Jego nauki poprzez Radio Maryja jak "gąbka duchowa" wodę święconą, w związku z tym rozwijasz się w postępie geometrycznym. Jesteś coraz inteligentniejszy i dowcipniejszy. Staraj się jednak trzymać na wodzy swoją młodzieńczą furię, a przyjmiemy Ciebie do Naszej Szkoły bez jakichkolwiek warunków wstępnych, byś mógł pić pełnymi łykami tę Wysoką Kulturę Społeczną i Medialną jaką reprezentujemy.

Alfredzie, jako Twój Duchowy Mentor, na którym możesz zawsze polegać, a moje słowo otuchy zawsze otuli Twój jeszcze grzeszny umysł w jakimkolwiek zakątku tego zabawnego forum byś nie był, muszę grzecznie zwrócić Ci uwagę, byś tak więcej też uwagi( mniej Vladowi) poświęcił "moralistom od piątej boleści" tego forum. To są typki godne również Twojej uwagi. To tylko sugestia:), gdyż My NIGDY nie narzucamy czegokolwiek komukolwiek siłą, używamy łagodnej tylko perswazji:)) Owocnie wypełniaj SWOJĄ MISJĘ i nich ich ziarna zapłodnią tę jałową forumową pustynię, pełnymi, audiofilskimi owocami:)))

Niech Bóg ma Ciebie w opiece Drogi Dziecko

Skromny i Pokorny Sługa Boży i Ojca Założyciela

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.