Skocz do zawartości
IGNORED

kto też nie ma telewizora??

CharlieStereon

Rekomendowane odpowiedzi

Ja od 7 lat.

Prawdę mówiąc po 5 minutach oglądania TV u kogoś myślę o samobójstwie. Zatrważa mnie fakt, iż jest możliwe swyprodukowanie tak stężonego koncentratu głupoty, próżności, bałwochwalstwa, kreowania idiotycznych mód, informacji w stylu "jedna baba, drugiej babie wetknęła w d. grabie" itp. , którym w dodatku tak szybko i tak sugestywnie faszeruje się nasz umysł.

...wszystko zaczęło się od tego, że musiałem wyczyścić PC do cna (soft i hard) by przyspieszyć działanie programu modelującego projektowanie mostu- praca magisterska; na pierwszy rzut poszły gry, programy i dodatki w stylu tuner i kart dźwiękowa

...a po magisterce, to muzyka... ryby/żona... delegacja... ryby/żona... delegacja... , więc miałem co robić,

im dłużej jestem szczęśliwym abstynentem TV, tym częściej mam odczucie, że większość reklam robiona jest na zasadzie jak najmniejszego pobudzenia umysłowego odbiorcy, część to chyba debilom jest kierowana,

jedyne czego czasem mi brakuje to możliwości obejrzenia filmu... chociaż...

On nie ma na pewno

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie mam tv, mam HiFi....

Czasami DVD sobie obejrze na macbooku, a wczoraj nabylem Muppet Show Season 2, wiec bedzie sporo ogladania :)

Dla mnie tez glowna przyczyna odstawienia TV byly reklamy i zenujaca ramowka. Radio ostawilem nawet dawniej - brak sensownej muzyki, reklamy i newsy co 15 minut, naprawde mialem dosc sluchania poraz dwudziesty tej samej informacji, ze jakis polityk puscil baka.

To pytanie bym zamienił na inne - Kto też nie ogląda reżimowej opanowanej przez nacjonalistyczno-socjalistyczną chołotę z PIS, Samoobrony i LPR reżimowej TVP? Ja od niemal 2 lat żadnej tzw. "publicystyki" ani serwisów informacyjnych nie oglądam z tego medium. Nie widzę już teraz za bardzo różnicy między TVP a TV.TRWAM. Natomiast wolne i niezależme media oczywiście oglądam i/lub słucham.

>jacch

Napisalem wytwornie, po francusku !

Jak sie jest prostakiem nieposiadajacym jezykow, to sie nie zabiera glosu wsrod kulturalnych ludzi !

Zrozumiales, proletariacki plebsie, czy mam powtorzyc wolniej ?!

Gość

(Konto usunięte)

vladku prostaczku po kursie FOTO !!!

Masz pecha , durniu !!!

Francuskiego uczyłem się przez 6 -lat !!!!

4 w liceum i 2 na studiach , a ty ile lat się go uczyłeś ?

Może poszprechamy po french ?????

No początek :

Grand -........????

jacch, 14 Sie 2007, 21:09

>... ryby/żona...

>:))))) ciężko odróżnić :)))

nie potrafię sobie wyobrazić jak to możliwe?!

nie jestem w posiadaniu takich doświadczeń,

nie pomogę Ci, przykro mi

ja nie mialem 6 lat...mam teraz od miesiaca i mam nadzieje ze do konca sierpnia go znowu nie bedzie....totalna beznadzieja, z wyjatkiem N24 (niemicki informator z ciekawymi reportazami i dokumentami)...

Telewizja jako medium masowego przekazu z definicji ma trafiać do mas.

Szarych, głupich, bezmyślnych mas podatnych na marketingową papkę.

Masy mają również bezzwłocznie w niedzielę po mszy iść do marketu i kupić ładne, kolorowe produkty, które w przerwach ogłupiających seriali prezentuje im łaskawie TV.

Jako typowy socjopata muszę odmówić

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.