Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha RVX640+DVD540 ze sklepu za 3,5kzł

lonia

Rekomendowane odpowiedzi

w sklepie jest promo na Y RVX640 + DVD540 za 3,5 kilo. jest to gut dil? ile to by bylo z importu?

chyba sie na to zdecyduje tylko jeszcze nie wiem gdzie lepiej to kupic w kraju czy nie.

Powiedzcie jakie do tego dorzucic glosniki. myslalem o frontach tez yamahy NS150 ale nie som tanie... ,jeszcze jakies tyly i jakiegos suba...

pokoj mam z 20 m2 i pewnie czesciej słuchałbym na tym muzyki, choć co film to film!

co z tego ze z germanska gwarancja? Gosciu ktory to sprzedaje daje pol roku gwarancji, jakby cos sie dzialo to do niego... albo Ci wymieni albo zawiezie do niemiec na serwis. I uwierz, ze bedzie szybciej niz w naszym serwisie. A co do kody to zalezy czy chcesz tylko przody czy caly zestaw. Przody np. KD-210F albo zestaw 5.1 KODA AV860 + SW1000, albo KODA F 51F/C/S + SW-100B

to co bys radził, jacku? najchętniej zestaw z subem (filmy muszą być!) jak mi zostanie kasa z apli i dvd... chyba ze kolumny tez mozna kaufen taniej?

wooo, a jak to pierdyknie po poł roku? to wtedy nawet poplakac sie będzie za drogo :) nie wiem sam, kupowaliście z importu? i wszystko bylo oks?

jacek1956> w tej klasie cenowej to zestaw glosnikow KODY do kina oparty na podlogowkach + sub jest naprawde niezly. A co do Twojego problemu z centralnym... moze wynikal z niedopasowania do calej reszty...?

lonia> tu masz link do kody. Zajrzyj... masz tam wszystko: opisy, cennik itp.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale to Twoja decyzja... w kazdym razie ja bym nie kupowal ampli w sklepie. Szkoda kasy, lepiej wydac na lepsze kolumny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przecież sam piszesz,że przede wszystkim muzyka!!! Kup dwie dobre budżetowe kolumny.Mam b&w 603s3,602,i centralny lcr60.Potrzebowałem do tyłu centralny i chciałem zaoszczędzić.To naprawdę zły dźwięk.Cena coś jednak mówi.Naprawdę posłuchaj kilka kolumn, a zrozumiesz o czym pisze.Być może na tych kolumnach można zobaczyć film, ale ile filmów dziennie można oglądać? Po prostu będziesz przede wszystkim słuchał muzyki. I tu możesz się zdenerwować po godzinnym słuchaniu.W kinie dla wielu liczy się tylko łomot.

Nie bój się zakupów na allegro od stałych sprzedawców, kupuję wiele lat i jest ok.Kolumny to najmniejsze ryzyko, większe elektronika, ale amplitunery Yamahy to sprzęt ok.

Kup 602 i 601. Posłuchaj gdzieś w sklepie 602 a ździwisz się ile mają pary, basisko ho ho, a kopułka wszystkie szczegóły. Jak nie to inną firmę, heco, magnata,eltaxa, jamo, firm mnóstwo, na allegro też.

Nie znam ich po prostu, ale z tego co pamiętam , w testach pism miało oceny dobre, ale posłuchaj najpierw. Yamaha robi dobre rzeczy, instrumenty muzyczne też, więc doświadczenie ma. Napewno ma niezłe subwoofery.Będą grały ok, tylko czy ich dźwięk Tobie się spodoba? To jest ważne.

sluchalem NS120 i podobaly mi sie - choc to bylo w sklepie w wiekszej przestrzeni niz mam pokoj. z opisow na stronach Y wynika ze 150 sa o skok wyzej pod wzgledem technologii, ale nie spotkalem ich niezaleznych testow, moze cos podpowiesz? byly testy Y?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.