Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw kolumn+sub , co wybrać do 1500pln

domino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wiem, że podobne tematy były poruszane nie raz.

Szukam zestawu 5 kolumn i suba do kina.

W większości słucham muzyki, rzadko kino ale mam amplituner yamahy dokładnie model 630 za który kiedyś zapłaciłem gruba kasę i chciałbym go wykorzystać.

Muszę przebudować system audio ponieważ zmieniły mi sie warunki mieszkaniowe.

Bawiłem się troche w DIY i mam dość spore kolumny na Vifie M18WH i Seasie w 2,5way, jednak są one za duże do obecnego pokoju ( około 25M2) i nie specjalnie grają pod amplitunerkiem.

Chcę posprzedawać sprzęt tzn głównie głośniki które mam i kupić coś mniejszego pod Yamaszkę.

Zaznaczam, że sprzęt może być używany i najprędzej będzie kupiony na allegro.

Co do zestawu kolumn myślę o naprawdę tanim np:

M-audio HTS-700 na allegro można wyrwać nowy zestaw 5 a nawet7 kolumn za 600pln, tylko nie wiem jak to gra

potem w grę wchodziłby Kody np F51 ( 690pln), może AV702, 707.

Może coś innego w podobnych cenach? co sądzicie o firmie Prism.

Chciałbym żeby fronty jakoś grały, żeby można było posłuchać muzyki w stereo.

Co do suba to na razie najbardziej mi sie podoba Mirage FRx-S10 ( około 800pln).

Pomóżcie mi coś wybrać.

Proszę o wpisy od ludzi którzy słyszeli dane zestawy i mają jakieś porównanie a nie od tych co tylko czytają posty i przegladają dane techniczne.

Z góry dziękuję za pomoc.

No bez przesady, 1500 to juz jest trochę pieniędzy i powtarzam, że sprzęt może być używany.

A co sadzicie o Wharfedale Diamond z serii 9?

Czy warto dołożyć i kupic np 9.4 9.0 i 9cc?

Spodobały mi się Wharfedale ale teraz czy Cristale czy Diamondy 9 ? które lepsze? widziałem też suba Wharfedale WH 210 wyglądał dośc solidnie co możecie o nim powiedzieć? który będzie lepszy WH210 czy Mirage FRxS10? cena podobna

sluchaj .. mam wharfedale diamond 9.1 jak chcesz zasiegnac opini o dzwieku to daj znac na gg 3132559 albo pw..

a swoja droga chyba bede je sprzedawal.... musze kupic 5.1 caly z jednej firmy bo mi sie gryza charaktery brzmienia na poszczegolnych kanalach..pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.