Skocz do zawartości
IGNORED

Fofumowe zamówienie AC!!!

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Ceny identyczne jak na stronie www.

Jeśli by było duzo chętnych mozna by "uzbierać" na set który zostałby wysłany do gazet audio celem oceny a który potem mozna by przeznaczyć jako prezent dla Lukara. Co Wy na to?

Dla jasności- głośnikowe to nie DIY ale oryginalne głośnikowe. jeśli bez wtyków to cena minus wtyki. IC wyłącznie kofekcjonowane we wtyki RCA Neutrik lub bullety.

A więc licząc za parę to 10$ za foot stereo. Jeśli ktoś będzie chciał w konfekcji to 20$ widełki i 40$ banany. IC RCA Neutrik 100$ i Bullet plug 150$. Koszta transportu z USA i rozesłania po Polsce podzielimy demokratycznie. Przelanie piniędzy to już mój problem.

A czemu Lukarowi???

Dzięki Jego uprzejmości i na jego forum dowiadujecie się ze jest coś takiego:):)

Jako pierwszy na Lukarowe kable oferuję 50zł.

Kto następny?

Molibden, 9 Wrz 2007, 23:18

>Zwijaj stąd ten biznes kablarzu - łapówkarzu - geszefciarzu.

Czy się frajerze poznawaliśmy osobiście że mi ubliżasz?

Jeśli nie to sobie odpuść i pokaż co ty potrafisz załatwić!!!!

OK

... + prezent dla celnika! :-D LOL!

Zed, dowcip powtórzony staje się głupstwem, ściepy na MD nie porównuj do tych swoich tanich chwytów.

a jeszcze o post wyżej - przykład Twojej daleko idącej zasady "miłuj bliźniego swego" ;-/

co za, qrwa, bezczelny cham; zazdroszczę Zedowi tupetu, że on ma w ogóle czelność łazić po tym forum?!...

x.

Oczywiście dziękuję za swego rodzaju głupawe opinie i wpisy. Natomiast jesli chce / chcą przyłączyć się do zamówienia i prezentu Lukarowi jak najbardziej. Nie dyskryminuje więc przy zamówieniu ale nie zyczę sobie głupawych i złosliwych wpisów.

Natomiast ja to nie Jazz-:) i nie będę sobie przypisywał roli "darowizny" ani się tym chełpił. Tunerek jednak musi być czymś dobrym podłączony. Do dzieła więc Panowie!

Zydelku,

czy nie masz w sobie nawet odrobiny przyzwoitosci?...

Jesli nie stac Cie na wykupienie watku sponsorowanego mozesz na mnie liczyc - wyloze gotowke, tylko prosze - nie rob z NASZEGO ( nie Twojego ) forum slupa ogloszeniowego...

Who's Afraid of Music?

Sądzę że nie rozdzielenie wyrazów nie jest gorzym niż mitowanie o velumie :):)

A tak bez złośliwości nie muszę tego robić. Daję kolegom okazję do nabycia czegoś dobrego po cenie.

Po co ten watek? Kogo chcesz oszukac? Jestes teraz dobrym wujkiem, tak? Heh...

Jesli ktos przyloczy sie do tej inicjatywy wystawi sobie niezle swiadectwo...

Bez odbioru!!

Who's Afraid of Music?

>W takim razie ty bądź dobrym wujkiem.

>Ja chcę anti cabla w tej cenie. Załatw więc o.k.?!

I wszystko jasne: CENA.

Obnazyles sie na maxa. Dla wlasnego dobra nie pisz juz dzisiaj.

Who's Afraid of Music?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.