Skocz do zawartości
IGNORED

co to za firma?Dlaczego takie tanie?

himera

Rekomendowane odpowiedzi

tu podaje link'a

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/3612-co-to-za-firmadlaczego-takie-tanie/
Gość Przemski

(Konto usunięte)

Na pierwszy rzut oka to duża część produktów wygląda na home-made ze względu na kilka stosowanych metod budowy, kolejne spostrzerzenie nasuwa na myśl hasło "polski odpowiednik KODA/GOKY", z drugiej strony zapełnienie luki po Tonsil`u. Myślę że śmiało może konkurować z ostatnimi konstrukcjami tego ostatniego i najtańszych obecnych na rynku producentów. Niczego specjalnego nie można się po tym spodziewać, ale niestety nie miałem okazji jeszcze posłuchać, mogę opierać się tylko na opiniach innych, btw kolumny te można po bardzo atrakcyjnych cenach kupić równiż na allegro.

Co do zestawu K008 to dokładnie taki sam patent stosuje przynajmniej kilku producentów elektroniki takich jak Clatronic...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.