Skocz do zawartości
IGNORED

MARANTZ SR4200 i B&W601s3 jaki kabel(dj)

Czarnyts

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem dj, jakis czas temu postanowilem zainwestowac nieco pieniedzy w swoje domowe studio. Mianowicie dokonalem zakupu mixera pioneer djm800, dwoch cd playerkow pioneer cdj 1000 MKIII(wszystko podlaczone ze soba cyfrowymi wejsciami), oraz dwoch vinylkow technics sl1210 mk5g. Musialem to jakos napedzic, a moj budzet byl juz strasznie nadszarpneity wiec zdecydowalem sie na MARANTZ SR4200 i B&W 601 s3, nie jestem zadnym gorliwym audiofilem, zalezy mi na dobrym dzwieku za rozsodna cene.

Moj problem polega na tym, ze nie mam pojecia jakiego kabla glosnikowego uzyc do tego systemu. Szukalem troszke po internecie i w moim przedziale cenowym znalazlem nastepujace kabelki.

QED Silver Anniversary

Ecosse Reference CS2.3

Chord Company Rumour 2

Czy ktos kiedykolwiek odsluchiwaj jakiegos z tych przewodow, a moze polecacie jakies inne. Najbardziej zalezy mi na dobrze kontrolowanym i wyrazistym basie(bo jak wiadomo dla dj to najwazniejsze heh), rozsadnej gorze... Ogolnie poszukuje dobrze grajacego kabelka za rozsadna cene... Przeszukiwalem cale forum, jednak moj problem jest nieco specyficzny i nic tresciwego nie znalazlem, postanowilem wiec spytac o rade profesjonalistow.

Bede wdzieczny za jakakolwiek pomoc.

Pozdrawiam czarny

https://www.audiostereo.pl/topic/36204-marantz-sr4200-i-bw601s3-jaki-kabeldj/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.