Skocz do zawartości
IGNORED

Sony str dg510 opinie

artatoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam odpowiedniego amplitunera do moich glosnikow,obecnie posiedam fronty Jamo S708 oraz glosnik centralny i surroundy Jamo serii S60.Podlaczone to jest pod amplituner sony str de245 i jest on za slaby do tego typu glosnikow.Jaki amplituner bedzie najlepszy do tego zestawu glosnikow zaznaczam ze mam slabosc do sony i wybieralbym w tym kierunku Moze seria STR DG510,710,910 Prosze o pomoc i porade Dziekuje

Ja mam STR-DB 795 QS i bardzo dobrze napędza zestaw Eltaxa jak w "o mnie" + 2 dodatkowe Surround czyli razem zestaw 7.1. Ma większą moc i lepsze brzmienie od np. Yamahy RX-V 650. na twoim miejscu szukał bym conajmniej czegoś z serii QS, a najlepiej ES - sam chce kupiś STR-DB1200 ES, a swój sprzedać. Te modele STR-DE, STR-DG to budżetowe klocki, słaba wydajność, nie daj sie skusić dołączonym mikrofonem, HDMI, USB i innymi bzdetami. Porównaj choćby wagę tych klocków. Przy takich samych wymiarach STR-DG710 waży 7,8 kg a STR-DB 790, 795, 798 prawie 14 kg. To chyba o czymś świadczy.

Tu znajdziesz porównanie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziekuje za podpowiedz,zgadzam sie z tym ze seria sony DG to nic szczegolnego,Ale jaka jest mozliwosc wyboru przy budrzecie ok1000-1500zl?? Moze jakas inna firma,ktora"w miare"sie spelni przyb tego typu glosnikach!?

Dziekuje

• 1 miesiąc później...

Witam.Mam maly dylemat,chce zamontowac glosniki surround(jamon S60) i niemam pojecia co jest lepsze,metalowe uchwyty z glowiczkami mocowane do sciany,czy stojaki z kolcami.

Prosze o podpowiedz,z gory dziekuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.