Skocz do zawartości
IGNORED

Dramat alkoholowy lewicy!!

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

Komuna specjalnie rozpijala narod aby zniszczyc go. Kiedys pijany sprawca wypadku samochodowego unikal kary gdyz byl pijany i nie wiedzial co czyni. Oczywiscie wtedy samochodami jezdzili glownie komuchy wiec i prawo sobie gotowali pod siebie.

No nie zupełnie Srenicz o tym napisałem w wątku pt. "Jak wyludzic dotacje z UE", w którym raczyłeś mnie zablokować. To mnie nie dziwi - prezentujesz typową reakcję niedorozwiniętego ćwoka, który chce wylewać ekskrementy swojego umysłu na forum publicznym.

Chyba jesteś od dwóch dni napierdolony jak stodoła, bo masz już trudności z czytaniem. Przestań chlać i odczekaj 12 godzin aż kac minie, wtedy zrozumiesz co przeczytałeś i nie będziesz zakładał kolejnych wątków ujawniających chorobę... To się leczy - Senicz, a ni euprawia terapie na forum :)))

Dokładniej, chciałem powiedzieć, że pisanie przez ciebie głupot może zniechęcić ludzi do słuchania twojego wypoconego DiY na Audio Show oraz sponsorów zniechęcić do zrzucania się na wykupienie ci miejsca na tej imprezie.

Natomiast funduszy z UE zwyczajnie nie dostaniesz, bo jesteś na to za głupi.

nowy2 4 Sie 2007, 10:10

Młodszym forumowiczom wyjaśniam, że czynni lub byli wojskowi, milicjanci i bezpieczniacy dorabiali sobie w LOK-u prowadząc kursy jazdy lub szacując straty powypadkowe dla PZU.

qBryś sugeruje, że obecnie taką przystanią jest światek audio z wyższej półki.

kiedy bedzie ten pojedynek werbarly miedzy kwasem a kaczka??ja odbieram tylko polonie i program rozrywkowy non stop trwam.

Ciekawe kto bedzie po tej wymianie zdan na wiekszym kacu....

czy widzial ktos pijanego jak swinia czlowieka prawicy?

No pewnie, słynne wystąpienie sejmowe Jana Marii Jackowskiego ( obecnie wybitny działacz stołecznego miasta mieszkający w uczciwie kupionym mieszkanku ).

:-))

Nie wiem, co wy tak z tą gorzałą.

Taki Churchill łoił na okrągło i przeszedł do historii,

i to z całkiem innych powodów.

Eden walił amfę, ale to mu (i Wielkiej Brytanii) zaszkodziło.

Jestem Europejczykiem.

Churchill byc moze lepeij by zawalczyl ale ze pijany to w wielu sprawach dal ciala. I oczywiscie natychmiast po wojnie przepadl w wyborach. Lewica pije bo sie boi. Boi sie ze ich dzieci moga sie dowiedziec w zbyt mlodym wieku co to jest komuna i kto to jest ich tatus zbrodniarz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.