Skocz do zawartości
IGNORED

Wciąż mało kurdupli.

marko3T

Rekomendowane odpowiedzi

A tego znasz?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>marko3T, 2 Paź 2007, 11:53

Jak to mało? Pod skrzydłami obecnej władzy jakby się mnożyli,

a przynajmniej wychodzą z cienia.

Gosiu, rumcajs, co jakiś się pokazuje to albo mały, albo pokraczny

(np. rzecznik).

Zauważcie, że dotyczy to również prorządowych publicystów.

Premiowani są albo mali ( Wróbel) albo jacyś tacy dziwni (Michalski).

O co tu chodzi? Nikt nie powinien być piękniejszy lub wyższy od Wodza?

Jestem Europejczykiem.

To żeby było śmieszniej w tej kreskówce Gigi kurdupel usiłuje leczyć swe kompleksy spowodowane niskim wzrostem usiłując wszystkim udowodnić, że jest we wszystkim najlepszy.

W konsekwencji reszta zakłada KKK, czyli Klub Kontra Kurdupel (nie mylić z amerykańską organizacją z nazwą o podobnym skrócie) - niektórzy mogliby nazwać to Układem.

I się tak wzajemnie zwalczają.

Pzdr.

Podobnoż kurduplą nie odpowiadali wysocy bodyguardzi.

Ja mam już dość zakompleksionych kurdupli , a jak jeszcze na forum widzę kurduplo zwolenników to już ..... sam nie wiem.

Ludzie ile trzeba mieć wzrostu żeby być ponadto, ponad swoje kompleksy? Czy tak ciężko jest im stanąć na paluszkach i wyjżeć przez okno na świat?

Ja to już nawet nie piszę tu o polityce , a bardziej mnie zastanawia ten ich elektorat.

jaro>>>fakt mało znany .Był w BOR -ze facet o nazwisku kaczyncki jarosław.Ten mały jarosław widząc codziennie tego dużego jarosława który mu meldował gotowośc,kazał go wyrzucic z BORu.Bez powodu wyrzucili faceta bo był duzy i miał czelność tak samo sie nazywać.Czy to sie miesci w takim np arbuzie.

>muls

Ty moze masz problemy z rozmiarem ten, tego, meskiego (bo podobno tym wysokim kompleksy na tym tle sie rodza) albo w mysl przyslowia "Wysoki do nieba, a głupi jak trzeba". Tak jedynie mozna podsumowac Twoje wysoce blyskotliwe forumowe "wypociny"

Zawsze wydawalo mi sie za jak ludzie rodza sie (genetycznie) niscy (jak tez z wylupiastymi oczami, krotsza reka, nieforemnym uchem itd.) na to wplywu nie maja (tak im natura dala) tak teraz sadzac po autorze watku i niektorych z komentatorow to z pewnoscia wielu rodzi sie tez idiotami i to jest nieuleczalne. Mamy tu wlasnie swiatlych, inteligentow z zadatkami na malych furerow - oni tez promowali rase panow, slusznego wzrostu i budowy ciala. Fajnie brzmi: oberstumfurer muls zapowiada - ponizej 165 cm wrostu do eksterminacji.

No jest przeciez np. odpowiedniego wzrostu Donaldzio, fajny chlop tylko ta mina jakas zawsze taka sroga i krzywa jakby go cos w butach wiecznie uwieralo, dzieci straszy w telewizji zdaniem pewnej Nelly.

Przykro mi , ale musiałem kolege mariusa zablokować , gdyż jestem urodzonym idiotą , a on jest niskiego wzrostu.

Szkoda ,ze kolega nie zrozumiał moich intencji.

Pzdr.

Jeszcze ,żeby było mało to kurduple krzyczą najgłośniej.

Nawet na bocznicy ... są jakieś pestycydy na nich , może naciąganie ursusem za jabłonke pozwoli wydłużyć kurdupla?

>marko3T

to Ty miales nawet jakies intencje zakladajac ten idiotyczny watek ? A to ciekawe, sadzac po liczbie wpisow (pomijajac brylujacego w kazdym watku zwiazanym choc troche z polityka mulsa - jak mu sie kurduple nie podobaja, to czemu meczy sie w tym kraju w ktorym wiekszosci sie podobaja) ciezko ze zrozumieniem Twojej intencji wsrod audiofilskiej braci. Ursusem to dobrze by bylo troche rozciagnac Twoj intelekt zebys bezsensownych watkow nie zakladal.

Przyjmuje Twą konstruktywna krytyke skierowana ku mojej osobie.

Moze w Twoich oczach jestem głupcem , jednak udało mi sie skłonić Ciebie żebyś sie tu wpisał.

I co spryciarzu? Jeżeli tak Cie boli poziom tego wątku( i mój) to po co tu zaglądasz?

Nie zależy mi na ilości wpisów , na mały protest każdy ma prawo. Jeżeli jest nie zrozumiały , to chyba nie moja wina.

Pewnie kiedy kraj po raz drugi dostaną w swoje łapska kurduple nie bedzie można zakładać bezsensownych wątków.

Wielu na to liczy, nawet na tym forum i przeciwko temu jest ten protest. Przeciwko ciemnocie.

Szczere Pozdrowienia.

• 4 miesiące później...

marko3T, 2 Paź 2007, 21:54

>Podobnoż kurduplą nie odpowiadali wysocy bodyguardzi.

> Ja mam już dość zakompleksionych kurdupli , a jak jeszcze na forum widzę kurduplo zwolenników to

>już ..... sam nie wiem.

>Ludzie ile trzeba mieć wzrostu żeby być ponadto, ponad swoje kompleksy? Czy tak ciężko jest im

>stanąć na paluszkach i wyjżeć przez okno na świat?

>Ja to już nawet nie piszę tu o polityce , a bardziej mnie zastanawia ten ich elektorat

Jeśli nie możesz ścierpieć jak rozumiem przeciwnego Twoim poglądom politycznym elektoratu ,mimo że się zastrzegasz że nie chodzi Ci o poglądy polityczne, to o co masz pretensje i do kogo?

marko3T 0 3 Paź 2007, 21:14

>Postanowiłem odblokować mariusa, nie bede przecież kurduplem. Niech wyraża swoje zdanie nawet jeżeli musi >przy tym obrażać >nie kurduplinie kurdupel< o >kurduplachkurduplo zwolenników< a to także między innymi i ja, i nie życzę sobie, aby ktoś sfrustrowany przegraną polityczną swojego "idola" politycznego ,wyrażał się obrażliwie o elektoracie przeciwnika politycznego swojego "idola". Mam prawo być nie obrażany, tym bardziej anonimowo, mimo że osobiście się znamy.

Z poważaniem

Henryk Piątek

ps.Na tak zacnym forum przydało by się więcej kultury wypowiedzi, nie obrażania, szacunku i tolerancji wobec siebie samych, nie tylko na bocznicy zresztą, a może przede wszystkim tutaj.

>henrykpiątek, 17 Lut 2008, 01:45

>nie życzę sobie, aby ktoś sfrustrowany przegraną polityczną

>swojego "idola" politycznego ,wyrażał się obrażliwie o elektoracie przeciwnika politycznego swojego

>"idola".

Ja też uważam, że przegrana PiS w wyborach stracznie ich bidulków sfrustrowała

i dalej nie mogą się z tym pogodzić. Ale to, że tylko plują i plują to element demokracji

i jakoś musimy się z tym pogodzić.

Mnie osobiście bardziej obraża Pan Prezydent ciamkający i bełkocący niezrozumiale

podczas swych publicznych wystąpień. Nie mógł się przez tyle lat nauczyć mówić po polsku?

No i co? Nic! Muszę to jakoś wytrzymać do końca kadencji. Demokracja!

Jestem Europejczykiem.

henryk z piatku...ale to dośc zabawne ,to twoje .....Nie zycze sobie.Henryk z czwartku, a ja jak sobie nie życze tej hołoty mieniącej sie.... partia PIC.A jak nie zycze sobie tej hołoty mieniacej sie jej..... wyborcami.A tobie zycze zdrowia i rozumu.Skoro z samych życzeń nic nie wynika.

Jaro_747, 17 Lut 2008, 02:09

>Mnie osobiście bardziej obraża Pan Prezydent ciamkający i bełkocący niezrozumiale

>podczas swych publicznych wystąpień. Nie mógł się przez tyle lat nauczyć mówić po polsku?

>No i co? Nic! Muszę to jakoś wytrzymać do końca kadencji. Demokracja!

A Piłsudski szczuł i obrażał jeszcze gorzej nić KaczyńCki: posłów od zafajdańców i bździaków, członków Konwentu A od nadających się wyłącznie do wyprowadzania kur szczać, wojska łączności a nawet wszystkich obywateli od k**ew, w dodatku miał ochydne, długie wąchale, które z pewnością były na końcach żółte od zaschniętej legionowej grochówki.

Miał szczęście że w jego czasach nie było telewizji bo hałastra blondynek i couch potato takich jak Jaro, zwanych elektoratem nigdy w życiu by go nie wybrała!

>dudivan, 17 Lut 2008, 12:31

>>A Piłsudski szczuł i obrażał jeszcze gorzej nić KaczyńCki: posłów od zafajdańców i bździaków,

>członków Konwentu A od nadających się wyłącznie do wyprowadzania kur szczać, wojska łączności a

>nawet wszystkich obywateli od k**ew, w dodatku miał ochydne, długie wąchale, które z pewnością były

>na końcach żółte od zaschniętej legionowej grochówki.

No i cóż takiego dobrego zrobił ten Piłsudski po zdobyciu niepodległości?

Ośmieszył i zniszczył demokrację, przeciwnikom założył obóz koncentracyjny, skłócił się

z sąsiadami przez wielkomocarstwowe zapędy. Wprowadził do administracji nepotyzm i korupcję,

zakonserwował przestarzały model armii.

Czym się tu zachwycać?

W jego czasach nie było telewizji, ale było radio, była prasa były szkoły i uczelnie, był Kościół i

inne organizacje masowe.

Gdyby Piłsudski miał wtedy dudiego ten i tak stwierdziłby, że nie da się bez telewizji otumanić ludzi ;-).

Tęgi musk!

Jestem Europejczykiem.

Aha!

Piłsudski mówił po polsku bardzo dobrze (oczywiście z kresowym akcentem).

Mówił jasno, głośno i wyraźnie. Nie bełkotał i nie miał problemów ze sformułowaniem

myśli. No i myśl tam jakaś była! Można się z nią zgadzać, lub nie, ale myśl była obecna.

Zestaw to sobie z oratorskimi popisami Pana Prezydenta i jego pryncypała.

Jestem Europejczykiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.