Skocz do zawartości
IGNORED

Na kogo głosować - zabawa

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdźcie sobie która z partii jest dla Was najbardziej bliska:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mnie wyszło 85% PO ;-)

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/36907-na-kogo-g%C5%82osowa%C4%87-zabawa/
  • Redaktorzy

"Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem:

Platforma Obywatelska - 73% zbieżnych odpowiedzi

Pozostałe partie:

Lewica i Demokraci - 68%

Polska Partia Pracy - 53%

Polskie Stronnictwo Ludowe - 53%

Samoobrona RP - 48%

Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 38%

Prawo i Sprawiedliwość - 33%"

Ale niektórych pytań nie zrozumiełem, np. "czy uważasz, ze prywatyzacja powinan być prowadzona na obecnych zasadach?". Nic mi nie wiadomo ani o tym, żeby obecnie prowadzono prywatyzację, ani żeby odbywało się to nba jakichś zasadach.

głupia ta zabawa

może błąd tkwi w tym, że podstawą są jakieś fantazje na temat programów wyborczych

bo jaki program ma LPR? albo PO?

przecież ich program to "załapać się" w przypadku pierwszych i "złapać" w przypadku drugich

zawsze byłem konserwatywno-liberalny (w stylu UPR ale minus "ekscesy" Korwina) a teraz ta zabawa czyni mnie bliskim Giertychowi :-))

a prawdopodobnie oddam głos nieważny (idąc za radami biskupów)

odpowiedź jest jedna:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"bo jaki program ma LPR? albo PO? przecież ich program to "załapać się" w przypadku pierwszych i "złapać" w przypadku drugich"

Graaf, ja cię przepraszam, ale to tak jak w żydowskim dowcipie - ty najpierw kup los. W tym wypadku ty najpierw sprawdź. PO jak najbardziej posiada program wyborczy, dostępny w postaci drukowanej i w postaci sieciowej też. Posiada go tak bardzo, że posłanka Szczypińska została skazana w trybie wyborczym za to samo, co napisałeś ty: za wmawianie publiczne, ze PO nie ma programu. Sprawdź, przeczytaj...

Natomiast programu wyborczego NIE posiada PiS, prezentuje tylko program z 2005.

jozwa marynarz napisal:

>Natomiast programu wyborczego NIE posiada PiS, prezentuje tylko program z 2005.

heheheheeeheheee,

PiS posiada program wyborczy cały czas ten sam,

program wyborczy to nie chorogiewka, ktorą się macha przed oczami

w celu mamienia wyborców jak to robi PO,

PiS ma program, on bije w naszych sercach, ten program,

w polskich sercach ludzi uczciwych.

Mnie wyszlo tak:

Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem:

Platforma Obywatelska - 70% zbieżnych odpowiedzi

Pozostałe partie:

* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 60%

* Prawo i Sprawiedliwość - 50%

* Lewica i Demokraci - 40%

* Samoobrona RP - 30%

* Polskie Stronnictwo Ludowe - 25%

* Polska Partia Pracy - 20%

Mi wyszło 70% dla PO, ale pzrecież ta "gra" to jakaś pomyłka. To są tylko głuypie hasła wyborcze, które w rzeczywistości nigdy nie mają odzwierciedlenia.

wszystko jest w porządku .Nawet Ryce wychodzi PO,ale nie może sie do tego przyznać.Nie mówie juz o pozostałych.To przypomina troche historie z zydami ,którymi nikt nie chciał byc, nawet jak był.

>Mieczysław, 17 Paź 2007, 19:20,

Mieczysław, tak jest ale nawet gdybyś to napisał DUŻYMI LITERAMI i tak jar1 (specjalista od wibratorów) i muls (często i mocno wspierany przez tego pierwszego) nic ale to nic z tego nie zrozumieją

dartus...ty jestes tak prosty, że pies ze złamana noga to geniusz.Nie ma problemu w ta strone.To też manipulacja.To wezcie sobie stronke z PIcem.zaznaczcie żeby było bez manipulacji.

arbuzMC, 17 Paź 2007, 18:38

>komu wyszło PO powinien sobie strzelić w głowę,

>pistolecik u Jarosława K.

No widzisz, ja toleruje Twoje poglady i uwazam, ze powinienes miec swiete prawo do ich gloszenia.

To co Ty prezentujesz jest czystym bolszewizmem. Tak, PiS to w zalozeniach partia bolszewicka, bo jak kiedys juz napisalem, bolszewizm nie rozroznia stron sceny politycznej. Bolszewizm to pewien sposob myslenia.

Ciekaw tez jestem czy mialbys odwage to co tu napisales powiedziec mi prosto w twarz :-)

Mieczysław, 17 Paź 2007, 19:20

>Te pytania sa zadane w taki sposob zeby osiemdziesieciu procentom spoleczenstwa wyszlo PO :)

>

>Ot drobny pokaz, co to jest jak i jak dziala "manipulacja"

Zastanow sie co tu napisales. Trudno wymagac od kazdego, zeby mial pojecie o matematyce dyskretnej, ale tak na Twoja chlopska logike:

20 pytan.

Na kazde mozesz odpowiedziec 0 lub 1.

9 roznych wzorcow o roznym stopniu wzajemnego podobienstwa.

Udowodnij prosze, ze istnieje opisana przez Ciebie statystyka. Jesli nie potrafisz, to zajrzyj prosze do 'Psychologii Tlumu' Le Bona, ta ksiazka moze byc o Tobie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.