Skocz do zawartości
IGNORED

Bartoszewski szmaci Polskę, to moralny..

arbuzMC

Rekomendowane odpowiedzi

Piotr Ryka, 23 Paź 2007, 15:39

>Tak, ale wtedy był banowany niesłusznie, a teraz jak najsłuszniej. I to jest to nowe, i tego się

>będziemy mocno trzymać.

Moja uwaga nie dotyczyła słuszności ile zaistnienia faktu.

• Redaktorzy

Piotrze, wybacz, mnie się wydaje (na podstawie regulaminu forum, i tak niezwykle łagodnie interpretowanego), że arbuz był banowany za posługiwanie się wyjątkowo rynsztokowym językiem i obrzucanie kolegów z forum plugawymi obelgami, we wszystkich swoich kolejnych klonach, co samo w sobie też jest niedozwolone. Czy nie sądzisz, że to powód wystarczajacy? Gdyby to nie robiło to ci różnicy, zapewne również używałbyś języka rynsztoka w dyskusji, np. ze mną. Z jakiegoś powodu jednak tego nie robisz. Więc?

jozwa maryn, 23 Paź 2007, 15:45

>Piotrze, wybacz, mnie się wydaje (na podstawie regulaminu forum, i tak niezwykle łagodnie

>interpretowanego), że arbuz był banowany za posługiwanie się wyjątkowo rynsztokowym językiem i

>obrzucanie kolegów z forum plugawymi obelgami, we wszystkich swoich kolejnych klonach, co samo w

>sobie też jest niedozwolone. Czy nie sądzisz, że to powód wystarczajacy? Gdyby to nie robiło to ci

>różnicy, zapewne również używałbyś języka rynsztoka w dyskusji, np. ze mną. Z jakiegoś powodu jednak

>tego nie robisz. Więc?

Zupełnie niepotrzebnie tłumaczysz się Jozwo za co go zbanowałeś. Przecież napisałem, że słusznie. On nie pasował do dzisiejszych czasów i pozwolę sobie skromnie zasugerować, że ja też do nich nie pasuję.

Piotr Ryka, 23 Paź 2007, 15:51

>>Moja uwaga nie dotyczyła słuszności ile zaistnienia faktu.

>

>Ale słuszność jest najważniejsza, nie?

A to temat na całkiem ciekawą dyskusję.

• Redaktorzy

muls, wydaje mi się, że jest wyraźna różnica różnica pomiędzy anonimowymi robotami wyborczymi a wieloletnimi kolegami z forum, którzy po prostu popierają PiS, bo uważają, że jest okay. Takie byty jak steq, arbuz czy Horst (Horst jest robotem wyborczym pracującym na forum hi-fi od poprzednich wyborów, pod nickiem Zygfryd) przybyły na to forum wyłącznie aby prowadzić na nim, strasznie co prawda nieudolną, działalność propagandową. Nieudolność wynika zapewne z wrodzonych skłonności, taki arbuz a zwłaszcza steku najwyraźniej byli chorzy, jeśli nie umieścili w zdaniu czegoś z repertuaru klozetowego. Stąd mała skuteczność i zdrowa niechęć, która ich na forum otoczyła. Nikt nie lubi takich perfum, nawet jeśli skrapia się nimi zwolennika innej opcji politycznej. Jednak są to tylko funkcjonariusze, prawdopodobnie płatni (bo kto by wypisywał takie kawałki za darmo?), natomiast nasi koledzy są naszymi kolegami, i nie życzę sobie, aby jacyś polityczni skatolodzy wyobrazili sobie, że na przykład nie mogę z przyczyn politycznych zapytać Piotra o wrażenia z odsłuchu np. wzmacniacza. Komprende?

• Redaktorzy

I jeszcze jedno: Ryka, co ty mi tutaj zasuwasz, że jakoby ja kogoś zbanowałem? To żarcik ma być, polityczny może? Otóż informuję, że ani on grzeczny, ani prawdziwy. Fuj.

>jóżwa

czy to byt czy niebyt, za każdym wpisem tu dokonanym kryje sie człowiek. I o tym człowieku taki wpis świadczy. Nie ma dla mnie znaczenia w osądzie, czy znam osobę w realu czy nie.

jozwa maryn, 23 Paź 2007, 16:00

>I jeszcze jedno: Ryka, co ty mi tutaj zasuwasz, że jakoby ja kogoś zbanowałem? To żarcik ma być,

>polityczny może? Otóż informuję, że ani on grzeczny, ani prawdziwy. Fuj.

A gdzież ja bym śmiał żartować z tak szacownych osób? Na samą myśl się wzdragam. Był arbuz, nie ma arbuza. I tyle.

jozwa ty naprawde myslisz ze jak ryka poprosi mnie o np schemat.To ja mu go nie wysle.Powaznie??To jozwa z toba też cos sie dzieje niedobrego juz.Moze czas odpocząć.

Arbuza rozwaliłem ciosem wibrującej myśli. Czystą energią.

Jako wybitni intelektualiści chyba wiecie, o czym piszę?

Jestem Europejczykiem.

• Redaktorzy

Nie podejrzewam ciebie o nic takiego, przepraszam, jeśli niechcący stworzyłem takie wrażenia. Natomiast jak widzisz kolega Ryka, mimo że zna mnie na forum od dawna, uważa, że moze sobie pozwolić na sugerowanie mi jakichś świństewek tylko dlatego, że ma inne od moich poglądy na urodę i wdzięk premiera. To go, uważasz, usprawiedliwia. To właśnie z ludzi robi przekoannie, że jest jedna prawda o wszystkim, a czyjaś polityka jest jej jedyną emanacją.

• Redaktorzy

"Arbuza rozwaliłem ciosem wibrującej myśli. Czystą energią.

Jako wybitni intelektualiści chyba wiecie, o czym piszę?"

Wiemy już, wiemy. Arbuz pękł jak pomidor. Nie rób tego więcej.

Jaro_747, 23 Paź 2007, 16:06

>Arbuza rozwaliłem ciosem wibrującej myśli. Czystą energią.

>Jako wybitni intelektualiści chyba wiecie, o czym piszę?

Pewnie o małym, niewinnym donosiku?

Cóż, wszak kultura (wykształciucha) nie zabrania...

jozwa...jest takie coś.Jak jednostka przykleji sie do grupy to zaczyna jak grupa.Traci swoje jednostkowe zalety a zaczyna powtarzac hasła.I tak jada .Niewinne przyklejenie na zasadzie małych podobieństw nagle unifikuje cała jednostke .

>Natomiast jak widzisz kolega Ryka, mimo że zna mnie na forum od dawna, uważa, że moze sobie pozwolić

>na sugerowanie mi jakichś świństewek tylko dlatego, że ma inne od moich poglądy na urodę i wdzięk

>premiera.

Zaraz, zaraz, nie tak prądko. Jakich świństewek? To nie sam w obszernym wywodzie wyjaśniłeś, dlaczego słusznie Arbuza wywalono? A może nie byłeś na tym forum moderatorem? A może nie jesteś na innym? Na czym zatem miałoby polegać owo "świństewko"?

>dudivan, 23 Paź 2007, 16:09

>Pewnie o małym, niewinnym donosiku?

>Cóż, wszak kultura (wykształciucha) nie zabrania...

No cóż, sugerowanie czegoś takiego świadczy jedynie o

stanie frustracji (mogę zrozumieć) lub o ogólnym stanie umysłu

(z tym już gorzej).

Osobiście pisałem "ręce precz od senicza" gdy padła propozycja

wywalenia go z forum. Ale on jest zabawnym mitomanem, a

arbuz był prostym chamem, i partyjnym bojówkarzem.

W sumie egzystował tu o dziwo dość długo, a czarę goryczy przepełniły

zdaje się jego wypowiedzi o Bartoszewskim. Nie będę cytował,

bo każdy może sobie znaleźć, ale było to jednak dyskwalifikujące.

Jestem Europejczykiem.

muls, 23 Paź 2007, 16:04

>jozwa ty naprawde myslisz ze jak ryka poprosi mnie o np schemat.To ja mu go nie wysle.Powaznie??To

>jozwa z toba też cos sie dzieje niedobrego juz.Moze czas odpocząć.

Muls, nie ma obawy, nie mam w zwyczaju prosić o cokolwiek osób, które na forum publicznym wyzywają mnie od idiotów. Już z takiej jestem grupy.

Oto powiada muls

"jozwa ty naprawde myslisz ze jak ryka poprosi mnie o np schemat.To ja mu go nie wysle.Powaznie??"

i zarazem:

"ale ja taki przykład tylko dałem .Nie mam zamiaru pozyczać idiotom."

I to jest właśnie ten nowy, słuszny sposób ujmowania spraw. Zaradny, elegancki i jakże życiowo skuteczny. Naprawdę zajść tak można daleko. Właśnie w ten sposób zbudujemy u nas Irlandię. Dialektycznie.

A wiesz że ja bym ci pożyczył wacika do czyszczenia głowic decka, jak by ci zabrakło?

TYM WLASNIE się od siebie róznimy, muls.

To WY jesteście straszni!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.