Skocz do zawartości
IGNORED

Laptop+projektor = nie można oglądać DVD

maka

Rekomendowane odpowiedzi

Pożyczyłem projektor firmy LG DX130 podłączyłem go do laptopa analog RGB. Wszystko działa poza możliwością oglądania filmów DVD i divx. Na rzucanym obrazie widać wszystkie elementy Windows XP między innymi ramkę playera DVD lub Divx ale ekranik playera jest czarny.

Dlaczego nie mogę odtwarzać filmów na tym projektorze?

Pozdr.

Szczerze mówiąc mam tak jak mówisz tzn. przy oglądaniu np. zdjęć mam to samo na ekranie laptopa co na ścianie. Przyciskiem Fn+F8 mogę zmieniać czy obraz ma być na jednym wyświetlaczu czy też na obu.

Podczas odwarzania np. DVD na ekranie laptopa widzę film w okienku np Power DVD Playera, a naścianie widać wszystkie elementy windows wraz z DVD playerem, ale na jego ekraniku jest czarno. Przesuwają się wszystkie linijki postępu filmu tylko brak obrazu.

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.