Skocz do zawartości
IGNORED

Pioneer VSX-915: nie załącza się. POMOCY

e-gregor

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj włączyłem amplituner Pioneer VSX-915 chwilę popracował, potem wybiło korki i oczywiście zgasł. Sprzęt nie zdradzał żadnych podejrzanych oznak, a za winowajcę wybitych korków uznałem czajnik bezprzewodowy, który akurat włączyłem w kuchni. Niestety, po ponownym włączeniu amplitunera korki znowu wybiło i od tej pory amplituner nie włącza się. Po włączeniu wtyczki do sieci Dioda na przycisku Power miga. W normalnej sytuacji dioda świeci się, gdy sprzęt jest włączony, a jest zgaszona gdy sprzęt jest wyłączony. Nie znalazłem informacji o migającej diodzie power w instrukcji obsługi, ani w Internecie. Czy ktoś może zna ten model i może wskazać mi, gdzie wskazać winowajcę?

Podejrzewałem bezpiecznik zwłoczny T3,15AL250V, ale sprawdziłem go i jest w porządku. Oczywiście sprzęt jest już po upływie okresu gwarancyjnego :(

Z góry dzięki za wszelkie naprowadzenia na źródło problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.