Skocz do zawartości
IGNORED

HITACHI HA-610 jak to może grac - klasyk

manioslawa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przymierzam sie do kupna tego wzmacniacza zacząłem kolekcjonowac takie sprzęty i sie tym interesować ale nie wiem czy jest to warte uwagi jak to mozę grać -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Może ktoś ma jakąs wiedze na ten temat prosze o opinie, z góry dziękuje

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

hehe każdy zachwala swój sprzęt , ja tez moge napsiać że mój radmor kenwood i technics czy pioneer grają najlepiej i pod każdym względem naj ale chciałem się dowiedziec o opinie innych a nie uslyszeć zachwalanie swojego sprzętu bo ten wzmakk jest twój , prawda???? hehe dobre....

niema reguły... jakiś czas temu kupiłem wzmaki które mają ponad 25 lat i śmiga jeden bez problemu, z drugim mam trochę problem z racji tego że ktoś grzebał, ale da sie poprawić :-)

pzdr

123... test

Miałem kiedyś amplituner Hitachi i z tego co pamiętam miał niezłe kopyto. Oj obstawił ładnych kilka osiemnastek, sylwestrów i jeszcze kilka imprez. Nie potrafię powiedzieć o tym nic więcej pod względem jakości dźwięku ponieważ miałem wtedy badziewne DIY i nie wiem jaki dźwięk grałby na normalnym sprzęcie. Wtedy miało być głośno i z mocnym basem (oj człowiek uczy się całe życie;).

Wybacz ale nie pamiętam oznaczeń tamtego sprzętu.

Cholera dalej nie wiem jak to może grac bo nawet mi sie podoba, tylko ja nei lubie czegoś co będzie ładnei wyglądać a nie będzie gralo to juź wole na odwrót

nie zachwalam swojego....mialem juz wiele sprzetu w zyciu.....harmana avr200 , yamahe 795(amplitunery) oraz nordmende 1100,yamaha ax-500,pioneer 505,akai 37 i akai 65...hitachi zmiazdzyl wszystkie.....znajomy ma marantza am-94 niby najwyzszy model....hitachi gra lepiej:)poza tym 610ka kosztowala nowa w poznych latach70tych ponad 1000DM - to chyba o czyms swiadczy......nie pamietam strony ale jest w interenecie cennik sprzteu vintage i powiem ze biorac pod uwage fakt iz hitachi bylo liderem sfery best buy(stosunku ceny do jakosci)i mialo cene wysoko w stosunku do innych wzmakow to mozna tylko myslec co musi byc w srodku.poza tym skurczybyk duzo wazy - ok14kg

cenu na ebayu to 100euro wzwyz za ten wzmak - byl tylko 1 wyzszy s serii HA tzn HA-1000....tylko ze do tego wzmacha ciezko tuner dostac i deka....najwyzszy tuner FT-920 to minimum 60 euro na ebayu i dek podobnie (DC-880)...zestaw ciezko skompletowac bo nie ma tego duzo ale zapewniam ze warto zakupic.....mam bose 601 i bose 901....wiec sprzte conajmniej bdb - powiem krotko - rewelka!

>dywan102, 25 Paź 2007, 00:04

>trupachi...z wyschnietymi kondziorami.

a co za kłopot wymienić takie kondzie? jak się samemu ma dwie lewe ręce do lutowania (tak jak ja:) to się oddaje jakiemuś elektronikowi i specjalnie droga zabawa to nie jest. sam mam wzmaka, który powoli podchodzi pod 40'stke :) i jeszcze niedawno grał jak marzenie, natomiast teraz faktycznie poszedł do magika na wymianę kondensatorów.

pozdrawiam,

przekonania do bose nie masz bo nie slyszales a jesli juz miales okazje to pewnie 301 lub 201 ale te sie nie nadaja.....poza tym nie zaluje zadjen zlotowki wydanej na 901 ktore musza miec equalizer(bez dedykowanego equalizera kicha)....jesli nie masz przekonaia do bose kup sobie tuner satelitarny bose zenega.ja taki mam i mam podpieta do niego myszke klawiature....mam drugiego kompa,dziala net,gg i wszystkie porgramy....o jet dopiero bolid....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.