Skocz do zawartości
IGNORED

RP ma wiceprezydenta!!!

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Jak sądzicie, który z nich to prezydent a który wice? Tu już nie wystarczy wiedzieć o pieprzyku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/37155-rp-ma-wiceprezydenta/

Jasne, ze to kryptoreklama Rzepy, widać to gołym okiem.

Gdyby ten maly kurdupel dał wywiad do Gazety Wyborczej, lub jakiejś niezaleznej stacji telewizyjnej typu tefałen to by znaczyło ze jest człowiekiem na poziomie...

...a tak wywiad do Rzepy...mówi samo za siebie.

...ja pierdziele, ale ludzie mają dylematy...

Walery...moze tak podczas zeszłych wyborów interesowało kogoś co powie lider przegranej SLD, lub prezio w roli prezydenta ? Nie przypominam sobie ? Tusk zachowywał sie jak totalny gówniarz i jakos nikogo to specjalnie nie rozbrajało. Teraz Kaczor sie nie pojawił i wielkie halo....czy przecietny obywatel bedzie z tego cokolwiek miał ?

...no ale obraz się tworzy i potem ludzie na takie obrazy zamiast na konkrety głosują.

...przynajmniej w Polsce. Obietnice wyborze są totalnie odstawiane na bok, a w ich miejsce(w przypadku PO) wchodzi tłumaczenie dlaczego nie da sie ich zrobić...jaja normalne...populisci nie przestaną tym niemadrym narodem rządzic chyba nigdy.

>lancaster

Prezydent RP jeśli ma coś ważnego do powiedzenia Narodowi, nie potrzebuje Rzepy, Wyborczej czy jak to raczyłeś napisać tefałenu, tylko ma do dyspozycji pierwszy kanał Telewizji Polskiej, który ma największy zasięg w kraju i dociera do 90 % Polaków. Rzepa, która ma pewnie ze 400 tyś nakładu, z czego część to zwroty nie jest najlepszym miejscem do informowania Polaków, o tym jak to określił urzędujący Premier "najważniejszych wyborach po 1989 roku".

Pozdrawiam pogrążonych w rozpaczy wyborów PIS'u, jak będę na cmentarzu 1 listopada, macie jedną świeczkę w waszej intencji jak w banku.

ancaster, 30 Paź 2007, 12:18

>Walery...moze tak podczas zeszłych wyborów interesowało kogoś co powie lider przegranej SLD, lub

>prezio w roli prezydenta ? Nie przypominam sobie ?

W zeszłych wyborach to zmieniał się i sejm i prezydent

W obecnych wyborach naród może chciałby wiedzieć jakie plany ma prezydent na perspektywę czteroletniej współpracy z rządem PO-PSL, jeżeli nie ma zdania to niech chociaż przedstawi zadania jakie przed nim postawił prezes partii. Tym bardziej że nie tylko nie ukrywał sympatii ale i brał aktywny udział w kampanii PiS: " są podstawy do odebrania immunitetu wysokim członkom PO" na przykład.

Rozumiem że może nie widzieć tego Horst ale Ty?

>Tusk zachowywał sie jak totalny gówniarz i jakos

>nikogo to specjalnie nie rozbrajało. Teraz Kaczor sie nie pojawił i wielkie halo....czy przecietny

>obywatel bedzie z tego cokolwiek miał ?

Tuskowi nie udało się jeszcze być prezydentem, Prezydentem RP.

>...no ale obraz się tworzy i potem ludzie na takie obrazy zamiast na konkrety głosują.

>...przynajmniej w Polsce. Obietnice wyborze są totalnie odstawiane na bok, a w ich miejsce(w

>przypadku PO) wchodzi tłumaczenie dlaczego nie da sie ich zrobić...jaja normalne...populisci nie

>przestaną tym niemadrym narodem rządzic chyba nigdy.

Mam nadzieję że ci najwięksi już przestali.

lan>

czy Czechy też mają imperialne zapędy wobec nas?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Śmieszne te Kaczyńskie. Ale to w gruncie rzeczy tylko takie trollowate chochliki, nie przejmowałbym się specjalnie tym, że jeden strzelił focha - no, chyba żeby mi się od tego mleko zsiadło.

Tak osobiście to ja ich sobie czniam i nawet gdybym spotkał osobiście, to nie wiem czy chciałoby mi się ręką ruszyć, żeby któremuś z nich "sprzedać lepę". Choć dźwięk "klasku" na czole któregokolwiek z nich (mi jest naprawdę wszystko jedno który jest który) jest niewątpliwie kuszący.

andresn, widocznie kaczor uważa podobnie jak Walery czy pewnie Ty ze nie ma nic ważnego do powiedzenie wiec nie wygłasza oredzia w TVP :)

...jaka o różnica ? Uwerzycie mu na słowo ? Jak Tuskowi ? Bo powiedział ?

Zobaczymy jak sie bedzie ta współpraca układać i to powie wiecej niż jakies tam przemówienie na którym elektorat PO czeka chyba z bardziej zapartym tchem niż pisdraki...mi to powiewa i jak dla mnie moze sobie kaczor żadnego przemówienia nie wygłaszać...szczerze mówiąc na jego miejscu posłużyłbym sie bajkopisarstwem ala Tusk...10 zobowiazań...przecież jak przecietny platformers słyszy "10 zobowiązań" to od razu wie ze tak nie musi być, tylko wystarczy, ze kaczor zniknie....zgodze się ze kaczki są nieestetyczne, ale do cholery przecież KLD-UW do tej pory robiło w kraju wyłącznie bezrobocie i kręciło lody....a opowiadali te same bajki o cudach gospodarczych co obecnie.

hehe, le jak sie chłopaki domagają, zeby polityk przemówił :)))

...i co to da ?

Pozdrawiam

Czy chłopaki w PiSie doszli do wniosku że Prezydent powinien mówić jak najmniej? A może to Kamiński jest preziem:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ja cie kręce, który to prezydent narozrabiał? :-)

"Kaczor mógł strącić samolot pasażerski

"Super Express": Chwile grozy przeżyła załoga samolotu pasażerskiego embraer 170 PLL LOT, lecącego z Mediolanu do Warszawy. Kiedy maszyna z 70 pasażerami była na wysokości 2000 m. w osłonę radaru pogodowego wbiło się duże czarne ptaszysko."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.