Skocz do zawartości
IGNORED

pytanie do posiadaczy Creek evo

rafa�78

Rekomendowane odpowiedzi

rafał78, 30 Paź 2007, 23:09

>może ktos mi napisze coś o TARA LABS

Niezbyt drogie tara labs czy audioquest z mojego punktu widzenia sa tylko srednie. Dopiero drogie modele maja cos do zaoferowania.

pzdrw

soso

rafał78 jesli nie chcesz wydawać na przewody dużej kasy, to oprócz wspomnianych przewodów DNM RESON godne

uwagi są wymienione - QED,Alternatywą dla ww.kabelków może być tani głośnikowy a moim zdaniem dobry- REAL CABLE BM250,który u mnie z EPOSAMI 12.2 i CREEK AVO gra też zaskakująco dobrze ,ale to kwestia gustu.

POZDRAWIAM

?

rafał78,

wewnątrz w Eposach jest użyty DNM Reson, więc chyba dość logicznym byłoby zastosowanie także głośnikowego Resona między ampem a kolumnami ;-) a IC? w dziale DIY jest wspólne zamówienia na Belkina Synapse - ponoć jest niezły - może się jeszcze załapiesz? ;-)

x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.