Skocz do zawartości
IGNORED

Czy zna ktoś ten wzmacniacz?

Popularny

Rekomendowane odpowiedzi

Pojawił się taki na Allegro,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) może jednak to jest samoróbka a nie Phast. Czy ktoś z szanownych kolegów obeznany w temacie mógłby wypowiedzieć się na jego temat?. Czy warto go kupić?

Pozdrawiam serdecznie. Chciałbym dodać że od dłuższego czasu pilnie czytuję toczące się tu dyskusje a lampy nie są mi obce /kończyłem Kasprzaka w 1973 r/ niestety wiele lat temu odeszłem z wyuczonego zawodu lecz zainteresowania pozostały. Obecnie coraz cieplej myślę o ciepełku lampy i przypominają mi się wieczory spędzone przy radiostacji krótkofalowej /SP5 PTR i SP5 KMF/ oraz starzy fachowcy z tamtych lat co o lampach wiedzieli wszystko /zapewne wielu z nich już z nami nie ma/ To były niezapomniane klimaty.

Serdecznie pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/37263-czy-zna-kto%C5%9B-ten-wzmacniacz/

Witam

Gdyby był to Phast sprzedawałbym go za nie mniej jak 2000zł.

PHASE - tak mówili jak kupowałem. W d...e to miałem bo interesował mnie dzwięk a nie pochodzenie.

I rada - nie kupuj go bo inni mówią że WARTO. Posłuchaj sam zdecydujesz.

pozdrawiam.

Ps. "oraz starzy fachowcy z tamtych lat co o lampach wiedzieli wszystko /zapewne wielu z nich już z nami nie ma/" ot cała prawda.

To raczej wzornictwo Audio Lota i Abraxasa zdaje sie ze mialem go u siebie kiedys w domu gral przyzwoicie jak wiekszosc tych konstrukcji.

Za te pieniadze mozesz nie znalezc takiego brzmienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.