Skocz do zawartości
IGNORED

koda am 911 pomocy!!!

fil

Rekomendowane odpowiedzi

We wrześniowym Audio jest test trzech zestawów Kody, ale twojego nie ma. Absolutnie nie kupuj bez posłuchania jakiejkolwiek Kody!.Mnie się ta firma nie podoba, kupiłem centralny wysoki model na Allegro i leży pod łóżkiem. Dla mnie szajs. Ale to Twój wybór, pamiętaj tylko ,że będziesz tego słuchać kilka lat i musisz to wytrzymać. Tak więc do dużego miasta marsz!:))))

https://www.audiostereo.pl/topic/3733-koda-am-911-pomocy/#findComment-55065
  • 1 miesiąc później...

i jak fil słuchałeś tych głośników ? a może już kupiłeś ?

pochwal sie wrażeniami ( a może jeszcze ktoś słuchał tego zestawu? ) bo też przymierzam się do kupa jakiegoś zestawu 5.1 w granicach 1000 PLN ( wiem wiem zaraz zostanę wyśniany, że za taka cenę niczego co nie drażni ucha nie kupię ale po kilku wtopach finansowych i "wysprzątaniu" sprzętu podczas włamania nie mogę wydać jednorazowo na kolumny więcej niż 1000 PLN - a w totalnej ciszy do zebrania większej kasy nie da sie mieszkać )

w prasie i internecie są same superlatywy na temat tego zestawu - i że AM911 mimo swojej ceny 600 PLN komplet bije na głowę zestawy powyżej 1000 PLN czy to prawda?

https://www.audiostereo.pl/topic/3733-koda-am-911-pomocy/#findComment-70661

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.