Skocz do zawartości
IGNORED

jakie glosniki i wzmacniacz - pomocy

Gość paranoid

Rekomendowane odpowiedzi

Gość paranoid

(Konto usunięte)

Witam

Mam do wydania na zestaw glosnikowy 1500 PLN i na wzmacniacz mysle 400 zł lub 500 na max.. razem jakies 2000 tysiace. Pokoj w ktorym sprzet mial by grac ma wymiary 3,5 m na 5 m.

Kiedys, jak bylem mlodszy i uwazalem ze im glosniej tym lepiej .... korzystalem z zadowoleniem z tego http://www.skart.pl/index.php (zakladka produktypodlogoweBetha 400) glosniki byly podpiete po wzmacniacz Technics SU-V560 z tego co czytalem nie ma najlepszej opini tu na forum :)

Glosniki mialy by sluzyc do grania muzyki elektronicznej.... (dnb, minimal, house ) a takze akustyki i vokalu... chodzi mi o uzyskania jak najlepszej jakosci.... a nie mocy. Minimalna moc to jakies 200 W. Dalo by sie to wszystko jakos pogodzic ? Polecie co jest wg was lepsze od tego SuV560 tki i czy te glosniki z linka sa warte swojej ceny... lub polecce cos zupelnie inego, bede wdzieczny... kasy nie dozbieram, moge przeznaczyc tylko tyle.

https://www.audiostereo.pl/topic/37547-jakie-glosniki-i-wzmacniacz-pomocy/
Gość paranoid

(Konto usunięte)

Na jedny z postów przeczytałem cos o tym wzmacniaczu:

"Jeszcze raz polecam ten Wzmak maniakom głośnej i bardzo łupiącej muzyki"

Mniejsza o moc.... nie che zeby mi łupało :) Czy poleciłbys to samo za 2000 tysiaki gdybys patrzyl na jakość ??

Zdziwisz się może, ale polecam Yamahę Piano Craft E810. Na Allegro nową można już kupić za 1600zł. Posłuchaj sobie gdzieś w Top Hi-Fi, albo w MediaMarkcie. Za 2000zł trudno znaleźć coś super. Chyba, że używane. Ale to trochę kłopotliwe i nigdy nie ma pewności, że nie grzebane.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Gość paranoid

(Konto usunięte)

Violet: miniwieza raczej odpada byc moze poslucham ale bardziej z ciekawości niz z checi kupna.

Co do Cyrusa II z modułem PSX to kosztuje jakies 1.5 tys zeta a to troche przekracza moj buzdezet. Napewno wezme go pod uwage przy kupnie. Jedynka z tego co czytalem jest podobna tylko bez modułu, ale nie orientuje sie w cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.