Skocz do zawartości
IGNORED

JBL E250 i mały pokój....

Kura

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

czytałem niby wiele wpisów że JBL E250 to za duży sub do małego pokoju ale mam dylemat czy tylko ze względów finansowych czy dźwiękowych też... sprawa wygląda tak że mam możliwość zakupu E250 za 1200zł czyli o 50zł drożej niż E150. Generalnie mój pokój ma 15m^2 i sufit na wysokości 2m, więc można śmiało powiedzieć że jest to malutki pokoik. Zatem, pomijając kwestie różnicy w cenie (bo 50zł to żadna różnica), czy taki duży subwoofer nie zepsuje efektu? do kina na pewno będzie świetny, jednak co z muzyką?

https://www.audiostereo.pl/topic/37580-jbl-e250-i-ma%C5%82y-pok%C3%B3j/
Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

Ten sub nie nadaje się do muzyki, kiedyś długo długo mi się marzył, jednak jak posłuchałem odpuściłem natychmiast.

Po za tym ten pokój raczej nie polubi żadnego suba :/

> Raptor99, piszesz, że mogłyby u Ciebie grać dwa takie e250 :) Tak naprawdę masz za małe pomieszczenie na jednego e250 i po prostu bas nie ma jak się rozwinąć i go dobrze nie słyszysz:) Wstaw go do większego pomieszczenia, to zobaczysz na co go stać :) Obiektywnie patrząc e250, to za te pieniądze to bardzo dobry sub, w muzyce nie sprawuje się napewno gorzej od konkurencji ( w ogóle suby w muzyce to średni pomysł), chociaż polecałbym autorowi wątku jednak e150. Ten mniejszy zagra najlepiej, a taki słaby też nie jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.