Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Pianino a sprawa polska

Rozmówcy w TOK FM prorokują, że następny krok to poroża i wypchane zwierzęta. Idealnie pasują do kandydata PO. Komorowski przecież, to zapalony myśliwy, starszy pan, z wąsem. Może ubrać go w moro i umieścić na tle leśniczówki? Tylko co na to nowoczesny elektorat Platformy?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17911-100004655 1273608282_thumb.jpg

post-17911-100004656 1273608282_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

- Wyczytałem w Niemczech, że wzbudzam nienawiść do Niemców, do Rosjan i do Żydów – kontynuował ojciec dyrektor. - Kiedy ja mam przyjaciół i Niemców, i Rosjan i Żydów! I bardzo mi się podoba Izrael i podobają mi się Niemcy. W Rosji nie byłem, byłem najdalej gdzie Rosja sięgała swoimi wpływami na Litwie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zmiana wizerunku, czyli jastrzębia nie będzie.

Prezes "piano" Kaczyński.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

strasznie naciagane dane z NBP w sprawie inwestycji zagranicznych w Polsce w €€€

- 2000 r. 10,3 mld

- 2001 r. 6,4 mld

- 2002 r. 4,4 mld

- 2003 r. 4,1 mld

- 2004 r. 10,2 mld

- 2005 r. 8,3 mld

- 2006 r. 15,7 mld

- 2007 r. 16,6 mld

- 2008 r. 12 mld

- 2009 r. 8,4 mld

jar1, 11 Maj 2010, 21:39

>Czy ktoś widział kiedyś Jarka K. serdecznie się śmiejącego? I czy to w ogóle jest mozliwe u

>patrioty?

Niesiołowski kiedyś widział.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A, dziewczyny też widziały :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale teraz nie czas na śmichy chichy. Teraz czas na film.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>jozuehyt, 11 Maj 2010, 18:49

>zwracam się z prośbą do wladzia, mulsa, iwaszczyka, maryna i jara747 o nieszerzenie nienawiści

Ja szerzę nienawiść??? Jaja jakieś czy co?

Jestem Europejczykiem.

"(...)milczenie Jarosława Kaczyńskiego - dodał Markowski - jest dla niego korzystne, bo w ten sposób daje on ludziom szansę na to, by zapomnieli o tym, jaki on był. - Jak zacznie mówić o programie w szczegółach, to wejdzie w tę swoją "klasyczną osobowość" i może coś "palnąć" - ocenił politolog.

Jego zdaniem ważnym pytaniem w kampanii będzie to, czy Polacy pamiętają, kim jest Jarosław Kaczyński, czy też nowa, "wykreowana teraz wersja" będzie na tyle atrakcyjna, że ludzie ją - jak powiedział - "kupią"."

Jestem Europejczykiem.

Jeżeli przytoczysz, choć jedną pozytywną opinię prof. (hehe prof.) Markowskiego o PIS to będziesz miał prawo na niego się powoływać. W innym przypadku to typowy etatowy pracownik PO, jakich wielu (Niesiolowski, Kutz czy prof. (hehe prof.) Bartoszewski.

Jednakowoż przytoczone zdanie świadczy o tym, iż prof. (hehe prof.) Markowski po prostu już nie wierzy w wygraną Bronisława i już zna tego przyczynę.

Kaczyński oszukał ludzi. Zataił swoje wady. A dlaczego to wystarczyło, mimo tylu zalet konkurenta, nie napisał. Profesor jeden.

>YunnanTEA, 12 Maj 2010, 03:12

>Jeżeli przytoczysz, choć jedną pozytywną opinię prof. (hehe prof.) Markowskiego o PIS to będziesz

>miał prawo na niego się powoływać.

Nie bardzo rozumiem ten bełkot. Mam niezbywalne, obywatelskie prawo powoływać się na każdego, nawet na Rydzyka :-).

>(hehe prof.)

"Prof. Radosław Markowski - politolog, dyrektor Instytutu Nauk Politycznych Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej, kierownik Badań Wyborczych Instytutu Studiów Politycznych PAN"

Typowa dla PiSSmanów pogarda dla ludzi wykształconych, no ale wiadomo - PAN to żydokomuna.

>Kaczyński oszukał ludzi. Zataił swoje wady. A dlaczego to wystarczyło, mimo tylu zalet konkurenta,

>nie napisał. Profesor jeden.

Prosty chłop jesteś to po chłopsku wytłumaczę: Kaczyński nikogo nie oszukał, nikt oprócz ciebie tego nie twierdzi. Markowski zauważa, że strategia milczenia jest dobra dla Kaczyńskiego. To naprawdę aż takie straszne??? Czyżby zdemaskował najpilniej strzeżoną tajemnicę PiSS???

Inni pisali o tym już wcześniej, nawet taki dyletant jak ja pisałem o tym na forum.

Kaczyński wypada tym lepiej im mniej mówi. To w świetle ostatnich wydarzeń chyba oczywiste.

Jestem Europejczykiem.

te swinie chcom aby nic nie mowil i bedom pisac ze na tym dobrze wychodzi ala ostatnio cos tam do ruskich bonknol i sie przestraszyli ze ruskie uslyszaly ale jak on sie przejmie i nie bendzie nic mowil to ludzie nie bedom wiedzialy jakie on swinstwa chce im zrobic jako prezydent i pojdom glosowac na pienkne oczy i wtedy Komoroski wygea bo ladna chlopaka i z wonsem i jeszcze poluje i ladnie w dsjmie laske 3ma

KOMOROWSKI NA BLOKOWEGO DO KOMITETU BLOKOWEGO WYSTAP

skynyrd, 12 Maj 2010, 08:48

>Czy ktoś może w 100% powiedzieć, że to nie Putin zamordował Kaczyńskiego? I jakie ma na to dowody?

Bardzo podoba mi się takie podejście. Ja ze swojej strony chciałbym zwrócić uwagę, że na katastrofie najbardziej skorzystał Wajda. W związku z tym czy ktoś może zagwarantować, że to nie on spowodował katastrofę?

Jestem Europejczykiem.

>skynyrd, 12 Maj 2010, 09:56

>Te Ruskie ludzie maja zupełnie inna mentalność - to azjatyckie nalecialości

Ciekawe, bo ja sporo bolszewickiego myślenia widzę u nas - tu na forum i w partii której nazwa kończy się na S. Czyżby to ruskie ludzie byli??? Jakaś straszliwa infiltracja ;-)!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.