Skocz do zawartości
IGNORED

Uszlachetnienie czy upodlenie?

narsiltm

Rekomendowane odpowiedzi

Uczucie ktore powoduje, ze jedna osoba zrobi dla drugiej wszystko. Napewno wiecie o co chodzi, calkowite zapatrzenie, nie zwracanie uwagi na haniebne traktowanie ze strony przeciwnej.

Czy to rodzaj milosci?

Jesli tak, jak ja odbieracie?

https://www.audiostereo.pl/topic/37591-uszlachetnienie-czy-upodlenie/

Tak to rodzj chorego uczucia które bierzemy za miłość, sam to miałem i zrobiłybym wszystko dla niej. Oczywiście druga osoba zawsze wykorzysta to zaślepienie. Mi po pewnym czasie przeszło ale skaza na duszy została do dziś. Nikomu nie życzę aby spotkało go to samo co mnie.

Kilka miesięcy, to było piekło na ziemi, targają tobą takie emocje i uczucia że nie możesz nad nimi zapanować, robisz rzeczy głupie oraz takie o które byś siebie nie podejrzewał. Ale tak jak mówię echa tego pozostały mi do dzisiaj i chyba zostaną ze mną na zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.