Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do technics su-v660

mariuszkaz

Rekomendowane odpowiedzi

aha, wazne zeby kolumny do niego mialy jednaceche- były jasne. on sam gra troche ciemnawo i ostro, przydadzą sie kolumny jasne ale nie skrzeczące. mysle ze do takiej muzyki własnie paradigmy będą jak ulał.

Dzięki za pomoc i wyrozumialośc dla denona.dcd.2560.

Między innymi takie jest moje odczucie co do Perfectów 150 są troche wrzaskliwe.

Wiem, że Technics ma złą opinię tym bardziej dziękuje za pomoc.

Kupiłem go dwa tygodnie temu , facet miał do sprzedania jakiegoś Marantza, Sony i tego Technicsa,

wszystkie trzy wzmacniacze były wielkością podobne nie znam ich parametrów technicznych, kolumny były podstawkowe też nie wiem jakie (uznałem że każde sa lepsze od moich tonsili) .

Słuchaliśmy czrnego krążka Metallici i dzwięk tego Marantza i Sony był okropny (one coś tam charczały) a Technisc brzmiał ok. To tyle dzięki za pomoc.

mariusz

wielu z was panowie tez miało technicsy, i napewno jeszcze nieliczni mają i są zadowoleni. i na pewno macie mozliwosc doradzic jakies kolumny do tego, jakby na to nie patrzec, jednego z tych lepszych technicsów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.